Samsung promite că bateria din Galaxy Note 9 o să te țină toată ziua

Samsung promite că bateria din Galaxy Note 9 o să te țină toată ziua

Samsung Galaxy Note 9 rezolvă o problemă veche des întâlnită pe telefoanele sud-coreenilor. Ar putea să-l facă unul dintre cele mai bune device-uri de până acum.

După zeci de zvonuri și imagini și clipuri video în care se dezvăluie detalii despre designul viitorului Galaxy Note 9, apar și informații despre performanțele bateriei.

Dacă tot a fost într-atât de lăudat în ultima vreme, ar trebui să ne așteptăm că va fi echipat și cu o baterie corespunzătoare. Și, într-adevăr, Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea cea mai mare baterie de până acum, cu o capacitate de 4.000 mAh. Asta înseamnă o creștere cu 20% a capacității bateriei de la Note 8, care are 3.300 mAh.

Entuziaștii spun că vei putea să te uiți toată ziua la filme și seriale pe Samsung Galaxy Note 9, la luminozitate maximă, fără să stai cu grija că se va consuma rapid bateria.

Samsung Galaxy Note 9 se mândrește și cu alte specificații performante, cum ar fi memoria RAM de 6 GB și 64 GB memorie de stocare, dar și versiunea cu 8 GB de RAM și 256 GB spațiu de stocare.

Îmbunătățirea performanței bateriei ar fi, într-adevăr, un pas înainte în evoluția Samsung, mai ales că a fost mereu criticată din cauza bateriei care nu oferă o autonomie prea bună.

Telefoanele Samsung oferă o experiență foarte plăcută, mai ales cea vizuală, dar performanța ecranului consumă prea multe resurse. Spre deosebire de Apple, Samsung nu a reușit sau nu a vrut să îmbunătățească managementul rescurselor consumate de sistem și de componentele hardware ale telefoanelor.

Samsung a mai avut în trecut încercări de îmbunătățirea a autonomiei bateriei, dar nu a înregistrat rezultate prea bune.

Cei care așteaptă cu nerăbdare noul Galaxy Note 9 și nu cred că sunt chiar atât de mulți cum au fost în cazul lui Galaxy S9, au mari așteptări în ceea ce privește performanța bateriei și sperăm ca măcar de această dată, Samsung să nu o mai dea în bară.