Samsung Galaxy S9: cel mai important video a ajuns pe net

20:03 25.02.2018

Samsung Galaxy S9 poate că a fost un secret în 2017, dar anul acesta au apărut zvonuri, poze și videouri peste tot. Cel mai recent clip îți spune tot ce trebuie să știi despre telefon.

PREVIEW Samsung Galaxy S9 – Același design, o cu totul altă cameră

Urmărește live lansarea Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9: ce specificații are și cât de bună e camera foto

Samsung Galaxy S9 Plus: ce are special telefonul cu ecran mai mare

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie, ora 19 (ora României). E cel mai așteptat telefon de la MWC 2018. Lista de noutăți e cuprinzătoare, iar Samsung nu pare că a făcut o treabă foarte bună să țină informațiile private departe de internet. Cel mai bun leak și cel mai recent e cu un clip oficial în care sunt prezentate toate informațiile importante despre telefon.

Sub sloganul „Telefonul. Reimaginat”, ești plimbat prin toate opțiunile despre care ai tot citit în ultima vreme la Samsung Galaxy S9. Sunt menționate camera foarte bună, cu diafragmă duală (adică o poți alege pe care o vreie, în funcție de lumina scenei), opțiunea Bixby de-a traduce text scanat (ca Word Lens sau Google Translate), dar și rezistența la apă și praf. Ce mai afli e că Samsung a creat un sistem de autentificare biometrică bazat pe scanarea irisului și a feței, iar Knox a devenit mai bun.

Samsung Galaxy S9, prezentat aici doar pe baza funcționalitățil importante, nu și prin specificații tehnice, va fi disponibil în două variante. Așa cum vezi în videoul de mai jos, unul are o cameră simplă, celălalt una duală. Totodată, senzorul de scanare a amprentei pe Samsung Galaxy S9 a fost mutat puțin mai jos, mai central.

[readmore]

O noutate care se poate dovedi importantă e că Samsung Galaxy S9 va avea un nou DeX. Circulau zvonuri și despre acesta, în video e prezentat în acțiune. Pare mult mai util și mai versatil decât cel lansat în urmă cu un an. Devine touchpad, iar despre sistemul DeX știm deja că va suporta mai multe rezoluții. Tot în zona de business, cei care folosesc telefoane în mediul enterprise vor putea trimite actualizări over-the-air prin ceea ce Samsung și-a denumit E-FOTA (Enterprise Firmware Over-The-Air).

Totodată, Samsung Galaxy S9 va fi capabil de aplicații AR. În video vezi cum cineva folosește camera foto ca să-i fie suprapuse niște informații. În acest context, nu se vorbește în video de opțiunea cu emoji 3D.

loading...