Prețul Samsung Galaxy S9 este cea mai proastă veste pentru weekend

Prețul Samsung Galaxy S9 este cea mai proastă veste pentru weekend
07:42 23.02.2018

Indiferent câte detalii am aflat deja despre viitorul smartphone, prețul Samsung Galaxy S9 reprezintă cel mai important aspect care va defini succesul aparatului.

În momentul în care Apple avut curajul să lanseze un smartphone cu 1000 de dolari în SUA și aproximativ 5300 lei în țara noastră, era previzibil că Samsung va aplica o rețetă similară pentru telefoanele sale de top. Într-o oarecare măsură, a aplicat deja o rețetă similară în cazul Galaxy Note 8, dar prețul Samsung Galaxy S9 se va apropia și mai mult de valorile practicate de Apple.

Vezi ce preț are vechiul model Galaxy S8

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea telefonului de top al sud coreenilor pentru 2018. Mulți sunt de părere că acesta va fi smartphone-ul care va defini trendul pe acest an în materie de design și specificații tehnice. Deși o mare parte dintre detaliile configurației se cunosc deja, prețul Samsung Galaxy S9 reprezintă particularitatea de care îmi este frică.

În mod inevitabil, viitorul terminal va face niște poze spectaculoase. Va micșora și mai mult marginile comparativ cu modelul lansat în urmă cu aproximativ un an. Dacă ești un utilizator entuziast al terminalelor cu Android, are mari șanse să te lase cu gura căscată. Până de curând însă, nu eram foarte siguri în privința prețului de achiziție, iar particularitățile legate de acest subiect au fost postate pe Twitter de @evleaks.

Evan Blass sau @evleaks a avut dreptate de foarte multe ori în trecut când vine vorba de informații referitoare la terminale nelansate. De această dată, ne informează că Samsung Galaxy S9 va ajunge în magazine în două versiuni, la fel ca în anii trecuți.

[readmore]

Prețul Samsung Galaxy S9 cu diagonală standard va fi de 841 de euro. Samsung Galaxy S9+ te va cost 997 de euro. În funcție de dimensiunea care îți este mai confortabilă, ai șanse mari să plătești aceeași sumă pe care ai asociat-o unui iPhone X pentru un Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 ar trebui dezvăluit la MWC 2018 pe 25 februarie. Urmează să ajungă în magazinele de pe întregul mapamond până pe 15 martie 2018.

loading...