21 feb. 2018 | 09:13

Samsung Galaxy S9: designul e confirmat de aplicația oficială Samsung

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S9: designul e confirmat de aplicația oficială Samsung

Samsung Galaxy S9 e la doar câteva zile distanță de dezvăluirea oficială, iar acum avem detalii finale și cu privire la designul telefonului.

Mai sunt doar patru zile până la lansarea de pe 25 februarie a lui Samsung Galaxy S9, din cadrul MWC 2018, astfel că știm cam tot ce se poate ști despre noul smartphone. Specificațiile nu mai sunt de multă vreme un secret, însă rămân în continuare nedescoperite mici aspecte. Pe unele probabil le vom mai afla în zilele următoare, în timp ce altele vor rămâne secrete până la ziua cea mare.

Una dintre cele mai noi informații legate de Samsung Galaxy S9 ne prezintă smartphone-ul în toată splendoarea sa. Într-adevăr, diferențele nu sunt foarte mari față de Galaxy S8, având în vedere că și oficialii companiei au vorbit despre faptul că avem de-a face cu o rafinare a designului și nu de o nouă revoluție.

Aplicația de mobil Unpacked 2018 a fost întoarsă pe toate părțile de un utilizator de pe reddit, care a descoperit că o experiență nouă de realitate augmentată este pregătită odată cu noul smartphone. Cei care vor fi prezenți la evenimentul Unpacked 2018 vor putea să atingă dispozitivul de badge-ul de înregistrare pentru a vedea culorile telefonului, inclusiv noua nuanță Lilac Purple.

Între descoperirile din aplicație se numără și un buton Bixby dedicat, un nou bliț pentru camera foto, dar și o variantă nouă a senzorului pentru monitorizarea ritmului cardiac. În imagini ai ocazia să vezi și schimbarea pe care mulți au așteptat-o: senzorul de amprentă este centrat, astfel că nu va mai fi nevoie să te chinui să deblochezi telefonul, așa cum ai fi făcut cu Galaxy S8.

Dacă vrei telefonul și te întrebi pentru cei dai banii aceștia, am făcut un rezumat cu tot ceea ce ar putea avea Samsung Galaxy S9. Vorbim de o cameră de 12 megapixeli cu f/1.5 (adică poze mai bune în condiții de luminozitate scăzută), spațiu de stocare de la 64GB în sus (și suport pentru card microSD), un ecran S-AMOLED Infinity ca pe modelul de anul trecut, dar și încărcare wireless, rezistență la apă și DeX.

Nu mai avem mult până la lansare, așa că rămâne doar să așteptăm ziua de 25 februarie pentru dezvăluirea telefonului. Până atunci, îți poți face calculele să vezi dacă prețul Samsung Galaxy S9 se potrivește bugetului tău.