Cel mai râvnit telefon la Digi Mobil: Ce preț are și cum îl iei mai ieftin decât la alții

Cel mai râvnit telefon la Digi Mobil: Ce preț are și cum îl iei mai ieftin decât la alții
Daniel Ștefan
Daniel Ștefan
21:37 10.05.2018

Digi Mobil și-a lărgit stocul cu telefoane de top și îți dă șansa de a le achiziționa în rate. Există trei modele iPhone la Digi pe care le poți la ofertă sau în rate și merită să arunci o privire pe tarife.

Digi Mobil îți oferă avantajul de a achiziționa un telefon scump în rate, dar să beneficiezi și de un abonament pe măsură.

Cei de la Digi mai au o mulțime de telefoane în ofertă, iar pe unele dintre ele poți să le cumperi chiar și cu zero lei avans, astfel că devin mult mai accesibile.

Oferte iPhone la Digi Mobil

Digi are în acest moment două modele de iPhone, disponibile în ofertă: iPhone X și iPhone 8, dar acesta din urmă e disponibil în două versiuni, pe negru și pe auriu.

Dacă ai un număr de mobil sau fix și faci comanda în perioada 30 aprilie – 30 mai 2018, Digi spune că nu mai trebuie să plătești avans, pe care-l vei întâlni la telefoanele Apple, spre deosebire de alte smartphone-uri disponibile. În plus, ai și 24 de rate fără dobândă. Oferta mai detaliată o vezi pe pagina dedicată companiei.

Dacă te muți de la o altă rețea la Digi, timp de șase luni, primești 50% reducere la abonament, iar clienţii care se portează de pe o cartelă prepay, vor primi reducerea timp de trei luni.

iPhone la Digi Mobil, în rate, e mai tentant decât pare

Prețul de abonament pentru iPhone X este de aproape 5.300 de lei. Îl poți cumpăra în 24 de rate prin credit ING, cu un avans de 1.340 de lei, dacă nu-l cumperi în perioada menționată, apoi, rata lunară este de 165 de lei.

iPhone X de la Digi Mobil e disponibil cu rețea 4G, la abonamentul Optim Nelimitat. Acesta îți oferă convorbiri nelimitate în orice rețea (fiză sau mobilă), convorbiri internaționale nelimitate în rețelele fixe din UE, SUA, Canada și China și 3.000 de minute convorbiri internaționale și, bineînțeles, internet nelimitat, dar la viteze de doar 21,6 Mbps (negarantate, atenție) în 3G și viteze de până la 150 Mbps pentru 4G.

iPhone 8, în două variante

iPhone 8 e disponibil în două versiuni, pe negru și pe auriu, ambele la prețul cu abonament de 3.700 de lei. Avansul în cazul achiziționării în 24 de rate este de aproape 390 de lei, urmând apoi să plătești o rată lunară de până în 140 de lei.

La fel ca la iPhone X, ai abonamentul Optim Nelimitat, care îți oferă convorbiri și internet nelimitat.

Iată aici și varianta iPhone X la liber.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI