06 iun. 2017 | 11:14

Top jocuri 2017: Care sunt cele mai bune titluri ale anului

FEATURE
Top jocuri 2017: Care sunt cele mai bune titluri ale anului

Prima jumătate a lui 2017 a fost excelentă pentru gaming, iar nici a doua jumătate a lui nu se anunță a fi mai prejos. Foarte multe jocuri așteptate cu sufletul la gură și-au făcut deja apariția pe PC, Xbox One și PlayStation 4, și au fost care mai de care mai aclamate. Iată-ne ajunși aproape la jumătatea anului și deja putem alcătui un top jocuri 2017, cu care vă puteți delecta până ce ajungem la E3, de unde vă vom transmite live cele mai noi știri din domeniu.

Cele mai bune, mai vândute și mai așteptate jocuri își fac apariția mai jos și, dacă te trezești într-o zi că nu ai cu ce să-ți omori vremea, îți recomandăm oricare dintre titlurile următoare.

Top jocuri 2017: Resident Evil 7

Cel mai nou titlu din survival horror-ul de la Capcom nu seamană deloc cu precedentele titluri din serie, însă putem spune că exact acest lucru l-a făcut să fie atât de bun. Resident Evil 7 dă senzația că se întoarce la setting-ul primelor jocuri din franciză.

Cele mai bune jocuri în 2017: Horizon Zero Dawn

Horizon: Zero Dawna a rămas în istorie ca fiind unul dintre cele mai aclamate exclusivități pentru PlayStation 4. Și nu e ca și când n-ar avea concurență. O idee extrem de originală pusă în practică așa cum trebuie. Rețeta a fost una de succes, fapt care s-a reflectat și în încasările celor de la Guerilla Games.

Top jocuri 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanast în același timp cu noua consolă de la Nintendo, Switch, cel mai nou titlu din seria Zelda a fost un hit printre gameri. Breath of the Wild este un open-world extrem de imersiv care s-a ridicat la nivelul așteptărilor și celor mai pretențioși fani ai francizei.

Cele mai bune jocuri în 2017: Mass Effect Andromeda

Dup succesul imens al primei trilogii Mass Effect, Bioware a ținut Andromeda în producție timp de trei ani. Poate că nu este cel mai bun titlu al francizei însă cu siguranță merită jucat. Doar să nu aveți așteptări prea mari pentru că riscați să fiți dezamăgiți.

Top jocuri 2017: Prey

Prey nu avea cum să lipsească dintre cele mai bune jocuri din 2017. Inițial intitulat Prey 2, titlul se dorea a fi un sequel la primul Prey însă în cele din urmă producătorii au decis să ofere francizei un reboot. Space survival-ul de la Arkane Studios a fost extrem de bine primit de public și de critici deopotrivă, notează Techradar.com.

Cele mai bune jocuri 2017: Injustice 2

Cui s-a plictisit de atâta Mortal Kombat noi îi recomandăm și ceva mai diferit. După succesul răsunător al lui Injustice Gods Among US, NetherRealm Studios ne-a pregătit un nou titlu pentru 2017. Injustice 2 îi pune față în față pe cei mai îndrăgiți eroi DC Comics.

Top cele mai anticipate jocuri din 2017

Pe lângă jocurile apărute deja, vom trece în revistă și câteva titluri extrem de așteptate care urmează să iasă pe piață până la sfârșitul anului 2017. Fie că vorbim de un nou Call of Duty sau de următorul joc din seria FIFA, toate jocurile de mai jos ridică la cote destul de mari așteptările gamerilor.

Top jocuri 2017: Red Dead Redemption 2

Fanii filmelor și decorurilor western vor trebui să aștepte până în toamna anului acesta pentru a pune mâna pe unul dintre cele mai așteptate sequeluri din lume. Din păcate, Rockstar va scoate pe piață Red Dead Redemption 2 doar pe consolele Xbox One și PlayStation 4

 

Cele mai bune jocuri 2017: Destiny 2

Primul joc din seria Destiny a avut un succes mediocru față de așteptările uriașe care l-au precedat. Sequelul francizei promite cel puțin la fel de mult ca primul însă semnele sunt ceva mai bune aici. În plus, jocul va fi disponibil pe PC și în 4K.

 

Top jocuri 2017: FIFA 18

Cei de la EA Sports scot câte un nou FIFA în fiecare an și ne-au obișnuit deja cu un nivel calitativ destul de ridicat. FIFA este unul dintre cele mai vândute și mai așteptate jocuri din lume iar asta nu se va schimba prea curând. FIFA 18 este așteptat să iasă pe piață în a doua jumătate a lui septembrie 2017.

 

Cele mai bune jocuri 2017: Call of Duty WW2

După nenumărate jocuri în care acțiunea s-a petrecut în trecut sau în viitor, seria Call of Duty revine la origini și își îndreaptă din nou atenția către cel de-al Doilea Război Mondial. Rămâne de văzut dacă încă se pricep la asta.