Injustice God Among Us Ultimate Edition merge pe orice platforma [+VIDEO]

, 08 Oct, 16:50

Pentru simplul fapt ca jocurile cu lupte arcade nu vor iesi niciodata din trend, creatorii Injustice au venit zilele trecute cu o veste buna.

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ps3 ps4 xbox pc

Foarte multi asteapta noul PS4 sau Xbox One pentru a experimenta niste jocuri care nu sunt disponibile pe nimic altceva. Din fericire, exista cativa dezvoltatori care nu au tinut niciodata la conceptul de tiluri exclusive. Din acest motiv, atunci cand anunta un joc nou, merge pe orice, nu conteaza ca este vorba de o consola veche de 10 ani, un PC sau o consola care nu a ajuns inca in magazine.

In aceeasta categorie descrisa mai sus intra Injustice Gods Among Us Ultimate Edition, o versiune a popularului joc de la creatorii Mortal Kombat ce urmeaza sa fie lansata pe 12 noiembrie in SUA si 29 noiembrie in restul lumii. Desi nu vine cu schimbari revolutionare, pe langa ceea ce putem experimenta deja in Injustice, aceasta versiune are un atuu important. Va functiona de minune pe PC-uri, PlayStation 3, PS4, PlayStation Vita si Xbox 360. Desi o versiune de XBOX One a fost omisa din anuntul oficial, asta nu inseamna neaparat ca fanii noii console Microsoft nu se vor bucura de aceasta iteratie a jocului de ,,bataie un pic altfel”.

Fata de jocul deja disponibil pe console, noul titlu va fi dezvoltat tot de NetherRealm Studios, in plus, pe langa toate DLC-urile incluse in jocul original care vor fi prezente si aici, va mai veni cu sase personaje noi, 40 de costume pentru caracterele deja existente si 60 de misiuni S.T.A.R Labs.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail