Red Dead Redemption 2: cum arată primul trailer al jocului

Red Dead Redemption 2: cum arată primul trailer al jocului


Red Dead Redemption 2 a fost confirmat extrem de recent de către Rockstar, iar primul trailer deja a fost dat publicității, uimind prin calitatea grafică.

Rockstar a anunțat al treilea joc din seria Red Dead, ce vine în continuarea jocurilor Revolver și Redemption; dacă la vremea lor, fiecare dintre cele două jocuri a impresionat, atât prin poveste, cât și prin grafica ce ilustrează Vestul Sălbatic, atunci urmează să fiți cu adevărat uimiți de cum arată al treilea joc.

Introducerea în noul univers de joc este mult mai dramatică decât cele anterioare și deja ne duce cu gândul la cât de vastă va fi harta. Partea cea mai bună este că, cel mai probabil, va fi complet explorabilă, având în vedere mai ales aspectul multiplayer al jocului, care trebuie să ofere o libertate destul de mare jucătorului. Râuri, pajiști, păduri, munți, jocul are de toate.

Pe lângă introducerea în regiunea unde jocul va avea loc, vedem și alte câteva elemente. O porțiune dintr-un oraș și câteva personaje, care nu sunt cu nimic mai prejos decât restul universului de joc. Nu avem detalii despre poveste momentan, dar începutul e promițător și Rockstar nu va dezamăgi nici la acest capitol, cu siguranță.

Scriam în urmă cu doar două zile că Rockstar a confirmat noul joc din seria Red Dead Redemption. Pentru noul titlu, compania a dat două indicii zilele trecute. Acum două zile, pe contul de Instagram al celor de la Rockstar a apărut o imagine cu logoul companiei pe fundal roșu, iar ieri a apărut și imaginea de mai sus, fără să fie însoțită și de titlul jocului. A treia imagine este cea revelatoare, care îi bucură pe fanii care doreau un nou joc din serie.

Red Dead Redemption 2 se va lansa undeva la sfârșitul anului 2017. O variantă pentru PC ar putea fi așteptată în prima jumătate a anului 2018

Citește și: