Top jocuri prezentate la E3

Top jocuri prezentate la E3

Participanții la E3 au avut ocazia de a vedea câteva trailere de excepție anul acesta.

Câteva vești și un zvon fac din ediția din acest an de E3 una specială. EA a renunțat la standul său uriaș, la fel ca Wargaming, Activision Blizzard și Disney. Principalul motiv ar fi stream-urile live, care ar elimina nevoia unei participări la E3. Ultimele trei menționate au renunțat complet la evenimente în perioada aceasta, însă EA organizează unul separat.

În condițiile în care companii atât de mari aleg să nu ia parte, a apărut un zvon conform căruia E3 ar putea să nu mai fie organizat în Los Angeles în viitor. Nu știm exact dacă acesta se va dovedi adevărat, însă, pentru moment, evenimentul încă atrage un număr important de dezvoltatori. Iar trailerele pentru viitoarele jocuri ale acestora arată excepțional. Mai jos, am inclus zece dintre cele care ne-au plăcut cel mai mult.

Top jocuri prezentate la E3 – Titanfall 2

Echipa din spatele Titanfall ne-a arătat că încă mai există normalitate în rândul dezvoltatorilor și a comunicat că toate DLC-urile și modurile lansate ulterior vor fi distribuite în mod gratuit. Cu toții cred că ne așteptam la trailerele de excepție pe care le puteți vedea mai jos, iar vestea aceasta nu face decât să ne entuziasmeze și mai mult în legătură cu Titanfall 2.

FIFA 17

Spre deosebire de anii trecuți, FIFA 17 se pare că va introduce și o poveste interesantă, la care jucătorii vor putea lua parte. Protagonistul pare a fi un tânăr numit Alex Hunter, care se străduiește să devină unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume. În trailer, sub comanda lui Mourinho la Manchester United, Hunter are parte de suișuri și coborâșuri în drumul său spre glorie. Jucătorii, însă, vor putea alege să evolueze și pentru alte echipe.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft a venit cu bune și cu rele la E3. Să începem cu elementele rele. În cazul în care ai un PS4 și Season Pass pentru The Division, vei avea acces la DLC-uri cu o lună mai târziu față de utilizatorii de Xbox. Serios! Nu știu exact care este rolul acestei înțelegeri între Microsoft și Ubisoft, dar e un dezastru.

Așa cum au menționat unii înaintea mea, nimic nu spune ”Vrem neapărat să pierdem jucători” mai clar decât favorizarea unei anumite platforme în detrimentul alteia. Mai mult decât atât, PS4 s-a vândut mult, mult mai bine decât Xbox One, iar The Division a pierdut deja o grămadă de jucători din cauza trișorilor și a bug-urilor. De ce ai avantaja consola mai puțin populară? De fapt, de ce ai mai avantaja pe cineva în situația gravă în care se află jocul acum?

Trecând peste asta, mulți dintre cei dezamăgiți de joc au trăi o perioadă cu speranța că Ghost Recon: Wildlands va repara totul. Însă eu nu știu exact ce să cred după acest nou trailer. Se pare că vehiculele vor juca un rol extrem de important în ceea ce privește deplasarea, iar Ubisoft promite că va livra cel mai mare mediu de tip ”open-world”. Tot ce pot să vă spun, pentru moment, este să nu aveți încredere în vreo hartă din joc, pe care Ubisoft ar putea să o publice înainte de lansarea oficială. Știm cu toții ce s-a întâmplat ultima oară când am făcut asta.

The Division

Battlefield 1

Având în vedere războiul pe care îl prezintă (unul bazat, în mare parte, pe luptele din tranșee), Battlefield 1 oferă multă acțiune. Foarte interesant este faptul că mulți oameni au crezut că au de-a face cu o istorie alternativă. Mai exact, aceștia credeau că EA a regândit întregul conflict, pentru a-l face mult mai interesant.

Însă compania a ținut să specifice foarte clar că totul este inspirat din realitate, de la amestecul dintre luptele terestre și cele aeriene, până la atacurile dirijabilelor germane. Probabil niciodată diferența dintre Call of Duty și Battlefield nu a fost atât de mare într-un singur an. Astfel, în timp ce Activision ne duce în viitor cu o sută de ani, EA alege să ne prezinte, în schimb, trecutul.

Death Stranding

Death Stranding este primul joc lansat de Hideo Kojima după ce a părăsit Konami. Trailerul prezentat la E3 este destul de ciudat, nu prea spune multe și mă duce cu gândul la filmul Oblivion. Îl putem vedea pe Norman Reedus, actorul din The Boondock Saints și The Walking Dead trezindu-se pe o plajă, legat de un bebeluș, care la un moment dat dispare. După aceea mai vedem numeroase animale moarte și cinci oameni care par a pluti deasupra Pământului.

Top jocuri prezentate la E3 – Dishonored 2

Din câte am putut vedea, în Dishonored 2 vom putea juca cu eroul din titlul precedent, dar și cu Emily Kaldwin. De asemenea, vom avea parte de câteva schimbări în gameplay, dar și de noi puteri. Una dintre acestea oferă utilizatorului posibilitatea de a călători în timp pentru a rezolva anumite probleme. Jocul pare a le oferi oamenilor două posibilități: ori evită conflictul și progresează fără a fi nevoiți să se lupte cu cineva, ori omoară pe toată lumea.

Call of Duty: Infinite Warfare

Nu este greu să urăști Call of Duty: Infinite Warfare, mai ales în cazul în care te numeri printre cei care de ani de zile se roagă de Activision să revină în prezent, sau, cel puțin, să lanseze un joc care are loc în viitorul extrem de apropiat. Primul trailer se apropie de 3 milioane de unlike-uri pe YouTube, însă materialul video prezentat la E3 dădea impresia în primele 3 minute că jocul ar putea fi mai bun decât s-a crezut. Iar apoi au urmat luptele în spațiu, în jurul unei nave de război, suficiente pentru a strica impresia inițială.

God of War

Conferința organizată de Sony la E3 a început cu gameplay-ul dintr-un nou joc God of War. Kratos, îmbătrânit fiind, își antrenează fiul în pădure și se luptă cu o serie de monștri care mai de care mai înfricoșători. Din câte se pare, jocul va include elemente din mitologia scandinavă, însă nu știm exact în ce perioadă are loc povestea.

După cum scriu cei de la Verge, deși este posibil să avem de-a face cu un God of War 4, cel mai probabil este vorba despre o reimaginare sau despre un prequel. Mai exact, jocul l-ar putea înfățișa pe Kratos în perioada în care era muritor.

Watch Dogs 2

Așa cum am mai spus, acțiunea din Watch Dogs se pare că se va muta pe coasta de vest a Americii, în San Francisco. Acesta, însă, nu se va limita la oraș, iar jucătorii vor putea să exploreze și regiunile din jur, precum Oakland, locul de naștere al personajului principal din joc, și Silicon Valley, zona în care sunt localizate sediile unora dintre cele mai importante companii din domeniul tech.

Ubisoft ar fi descris orașul San Francisco din joc drept ”Vestul Sălbatic din domeniul tehnologiei” și a promis că acesta va părea extrem de activ chiar și în cazul în care jucătorii nu intervin.

Mass Effect: Andromeda

Este deja al doilea E3 la care vedem imagini din Mass Effect: Andromeda. Jocul are parte de o întârziere, însă producătorii nu își permite să nu prezinte nimic la un asemenea eveniment. Trailerul publicat de curând ne oferă imagini cu o nouă galaxie, care va include numeroase sisteme cu planete ostile pe care jucătorii trebuie să le exploreze. Trebuie să știți, de asemenea, că Michael Gamble, unul dintre cei implicați în crearea jocului, a confirmat că numele noului protagonist este Ryder.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: