Filmele de animație din 2017: Cele mai bune producții fără vârstă

Filmele de animație din 2017: Cele mai bune producții fără vârstă

Filmele de animație sunt acele filme care nu au vârstă, de care se pot bucura și un copil care a intrat la grădiniță și un corporatist grăbit.

2017 se apropie de sfârșit, așa că a venit timpul să facem un bilanț al filmelor de animație care ne-au făcut să uităm de griji anul acesta. Ne-au făcut să râdem, poate chiar să plângem și ne-au arătat cât de ușor poate fi trecut podul dintre generații. De la bebeluși inteligenți, minioni și eroi hipnotizați în chiloți, filmele acestea animate nu te vor dezamăgi.

Cele mai bune animații din 2017: The Boss Baby

boss baby filme de animatie

Un agent secret de la Baby Corp se infiltrează într-o familie care lucrează pentru o companie rivală, Puppy Co., care se asigură că bebelușii nu sunt la fel de iubiți precum cățelușii. Alături de Tim, copilul familiei, Boss Baby trebuie să se asigure că fondatorul Puppy Co. nu fură formula secretă care îl face atât de inteligent.

Filme de animație de neuitat din 2017: Smurfs The Lost Village

strumpfi film de animatie

Filmul o are în centrul acțiunii pe Smurfette, singurul ștrumf de sex feminin și care nu este botezată după trăsătura ei definitorie de caracter. Alături de prietenii ei – Brainy, Clumsy și Hefty – Smurfette pornește într-o aventură periculoasă prin Pădurea Interzisă. Aceștia ajung să descopere poate cel mai mare secret din istoria ștrumfilor.

Filme de animație bune din 2017: Captain Underpants

captain underpants filme de animatie

Filmul este inspirat de o serie de cărți scrise de Dav Pilkey. Doi băieți puși pe glume, pe nume George și Harold, încearcă să facă față directorului care amenință că îi va separa. Ei reușesc să îl hipnotizeze. Acesta ajunge să creadă că este un supererou entuziast, prostuț și care stă mereu în chiloți, cunoscut drept Căpitanul Chiloți.

Animații grozave din 2017: Despicable me 3

despicable me 3 filme de animatie

În noul film din serie, Gru își continuă aventurile sale de răufăcător alături de minioni. De data aceasta, în peisaj apare și Dru, fratele său geamăn pe care nu știa că îl are. Dru este fermecător, vesel și are foarte mult succes. Cei doi se aliază pentru a salva Hollywoodul și lumea întreagă de răzbunarea unui star care a pierdut faima din copilărie.

Filme de animație de văzut în 2017: Cars 3

coco filme de animatie

În haosul unei noi generații de mașini de curse rapide, Lightning McQueen realizează că începe să fie exclus din sportul pe care îl iubește. Rivalii săi mai tineri vor ca acesta să fie scos la pensie. Lightning are mai multe săptămâni să se pregătească pentru cursa cea mare, în care se  va decide odată și pentru totdeauna dacă își va continua cariera sau dacă se va retrage.

Animații din 2017 pentru toți:  The LEGO Batman Movie

lego batman filme de animatie

În acest film, Bruce Wayne/Batman o duce destul de bine. Tot ce îi lipsește este o persoană cu care să împartă toate astea. Lucrurile încep să se schimbe atunci când îl adoptă accidental pe orfanul Dick Grayson și o întâlnește pe Barbara Gordon. Ea vrea ca Batman să se alăture polițiștilor și să nu mai lucreze singur. Abia când problemele devin serioase, Batman decide să dea o șansă muncii în echipă.

Filme de animație din 2017 pe care să nu le ratezi: Coco

coco filme de animatie

Filmul îl urmărește pe Miguel, un băiețel mexican născut într-o familie de cizmari. Familia lui a impus un ban asupra cântatului vreme de generații întregi. Chiar și așa, Miguel cântă la chitară și visează să devină un muzician. El ajunge să intre în Tărâmul Morților și să îl caute pe stră-străbunicul său, un cântăreț legendar.

Citește și: