Filme de acțiune apărute în 2017 pentru toate gusturile

Filme de acțiune apărute în 2017 pentru toate gusturile

2017 a adus pe marile ecrane filme de acțiune pentru toți și cu de toate. De la actori consacrați, și numai, până la acțiune care te ține cu sufletul la gură, filmele de acțiune 2017 sunt cu adevărate unele reușite.

Filmele de acțiune sunt filmele pe gustul tuturor, la fel ca filmele de comedie. Situațiile inedite, bătăile, armele, dar și poveștile pe care le prezintă, au făcut ca filmele de acțiune 2017 să să claseze pe in loc fruntaș în clasamentele cinefililor și nu numai.

Astfel, am făcut un top al filmelor de acțiune din 2017, la care să te uiți, înainte să te aglomerezi și cu cele care vor apărea în 2018.

Filme de acțiune 2017: American Made

Cine putea să joace un pilot șarmant, iscusit, plin de el, dar mai ales priceput în ceea ce face, dacă nu Tom Cruise. Filmul prezintă povestea celui mai bun pilot, care reușește să ducă la bun sfârșit cea mai mare operațiune CIA derulată vreodată. American Made este un film de crimă biografică, regizat de Doug Liman și, dat fiind că este primul lui astfel de film, a făcut o treabă chiar bună.

Filme de acțiune românești: Hawaii

Hawaii este o poveste a comunismului, pe scurt. Dacă aveai impresia că românii nu se pricep la filme sau la făcut filme, află că Hawaii a fost destul de apreciat și foarte bine notat. Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre banii cu care-ți poți cumpăra măcar libertatea, dacă nu fericirea. Hawaii prezintă scenariul despre cum să intri în posesia unei moșteniri, mai mult decât consistente, de vreo trei milioane de dolari, într-o vreme în care un singur dolar deținut putea să-ți fure libertatea

Filme de acțiune amuzante: The Hitman’s Bodyguard

Un filmde acțiune, cu acțiune, bineînțeles, dar și cu multă comedie. Personajul jucat de Reynolds, este unul dintre cei mai buni agenție de protecție din lume și a primit o misiune, delicat, poți spune. Trebuie să-i stea alături unui asasin și să-l apere, bineînțeles, ca să poată ajunge să depună mărturie la Curtea Internațională de Justiție din Haga. Aa, el are nevoie de protecția lui Reynold pentru că pe urmele lor se află niște criminali care vor să-i împiedice. În orice caz, cei doi, care devin prieteni, nu se prea aveau la inimă, făcând parte din tabere opuse, dar vor învăța să o facă, forțați fiind de situație.

Filme de acțiune din 2017 cu război: Dunkirk

Dunkirk este un film al războiului, al urmărilor și al idealurilor. Scenariul prezintă trupe britanice, înconjurate de inamici pe plaja franceză. Un filme de acțiune 2017 care reunește actori ca Tom Hardy sau Mark Reylance. Drama, războiul și istoria, fac din Dunkirk un film care merită toată atenția ta.

Filme de acțiune din 2017 cu Kevin Spacey: Baby Driver

Dacă în ultima parte a anului se vorbește mai tot timpul despre Kevin Spacey, ar trebui să te uiți la un film cu Kevin Spacey, nu? Baby Driver este un film de acțiune, dar și comedie, deci ai doi într-unul din start. Baby (Ansel Elgort) este un un copil, cel puțin asta spune și arată figura sa, dar care atunci când are volanul în mână se transformă. El trebuie să scape infractorii după ce comit jafuri, ziua în amiaza mare. Baby lucrează pentru un infractor de temut, Doc (Kevin Spacey), șeful unei bande, care are încredere în abilitățile și iscusința lui Baby. Dar oare până când și până unde le vor merge așa?

 

Citește și:
Etichete: