Uber lansează o nouă opțiune în România, iar corporatiștii o vor aprecia cel mai mult

Uber lansează o nouă opțiune în România, iar corporatiștii o vor aprecia cel mai mult

Uber anunță că opțiunea Business profiles este acum disponibilă și pentru utilizatorii din România. Aceasta le permite să facă diferența între călătoriile în interes personal și cele în interes de serviciu și să asocieze conturi bancare diferite celor două profiluri: personal și de business.

Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicației care permite acum descărcarea și procesarea cu ușurință a documentelor fiscale emise de șoferii parteneri care oferă servicii pe platforma Uber.

Trecerea de la un profil la altul se face simplu, prin atingerea unui buton. Indiferent de profilul ales (personal sau de business), utilizatorii din România pot acum să își descarce documentele fiscale după fiecare cursă și pot opta să primească rapoarte săptămânale sau lunare, cu toate documentele aferente acelei perioade.

Cum îți setezi profilul de business:

  • In aplicația Uber, selecteză butonul de Meniu aflat în colțul din stânga sus al ecranului și mergi la Setări (Settings)
  • Iți vei putea seta un profil de business și vei putea modifica adresa de email către care vor fi trimise documentele fiscale, precum și detaliile cardului asociat profilului
  • Apoi, ai opțiunea să setezi frecvența cu care vei primi rapoarte cu situația curselor efectuate – pot fi săptămânale, lunare, sau ambele
  • Poți edita și numele profilului de business (de exemplu, Alex – work) și imaginea asociată acestuia.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: