Filme de dragoste 2017 pe care să le vezi până intri în 2018

Filme de dragoste 2017 pe care să le vezi până intri în 2018

2017 a fost cam sărac, dacă ne raportăm la filmele de dragoste apărute, însă există câteva recomandări pe care să le vezi, dacă n-ai făcut-o deja.

Mi se pare doar mie sau în urmă cu câțiva ani se făceau mai mult filme de dragoste? Bine, nu neapărat să fie multe, dar măcar să fie două-trei ca The Notebook sau A Walk To Remember, care să-ți vină imediat în minte atunci când spui filme de dragoste 2017 și la care să te raportezi atunci când ai vreo discuție pe acest subiect

Cred că 2017 nu a fost tocmai un an al dragostei și asta pentru că nu a fost lansată vreo capodoperă cinematografică sau măcar un film despre care să vorbești săptămâni întregi. În orice caz, există cel puțin cinci filme de dragoste din 2017, care au avut ceva de spus și de arătat, fie că vorbim de actori, fie că vorbim de acțiune sau poveste.

Filme de dragoste 2017: Fifty Shades Darker

Povestea de dragoste, nu din aia de vezi în Frumoasa și Bestia, dintre Christian (Jamie Dornan) și Anastasia (Dakota Johnson) urmează să aibă continuitate și în 2018. ”Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. Ea este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în fața multor fapte împlinite, dar mai ales a deciziilor. Povestea are din plin pasiune și erotism, intrigi și puncte culminante. La începutul anului viitor vom asista la continuarea poveștii lor de dragoste, care, după trailer-ul apărut, va avea un final fericit.

Filme de dragoste apărute în 2017: Beauty and the Beast

Că tot vorbeam de Frumoasa și Bestia, povestea de dragoste de basm a avut încasări în box-office aproape record. Nu vedeam o altă actriță în rolul Bellei în afară de Emma Watson. Tânăra luminoasă, cu spirit liber, care se îndrăgostește de Bestia din micul sătuț,  prin răbdarea și abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, rupe blestemul acestuia. Disney a scos din cel mai îndrăgit basm și poveste a copilăriei, o producție plină de culoare, muzică și emoție. Frumoasa și Bestia a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și nu degeaba.

Filme de dragoste cu adolescenți: Everything everything

Un fel de poveste de iubire interzisă, dar nu neapărat din aia clasică. Mady este o adolescentă de 18 ani, care suferă de o boală cruntă și nu poate avea contact cu mediul exterior. Mă rog, așa se crede la început, dar finalul este altul. Astfel, ea rămâne prizonieră în propria-i casă, într-un mediu steril. Asta până îți întâlnește vecinul, care îi arată lumea, din exterior. Cei doi ”amorezi” vor lăsă totul și pe toți în urmă și vor avea parte de aventura vieții lor.

Filme de dragoste din 2017: The Space Between Us

Dacă tot se vorbește de Marte și colonizarea ei, filmul prezintă un astfel de scenariu. O navă plină de astronauți vor fi primii oameni pe Marte. Surpriză, o femeie este însărcinată, deci vom asista și la primul nou-născut pe Marte, și la trăsăturile care-l diferențiază de ceilalți copii de pe Pământ. Așa începe viața pentru adolescentul Gardner Elliot, care cunoaște dragoste pe internet, pe numele ei Tulsa, și pentru care e dispus să meargă pe Pământ, deși își poate pierde viața.

Condițiile de pe Marte nu sunt ca cele de pe Pământ, iar Elliot va simți asta pe propria-i piele, iar, la final, va trebui să accepte că Pământul nu este făcut pentru marțieni.

Filme de dragoste 2017 psihologice:The Discovery

Thomas Harbor (Robert Redfort) are răspunsul pentru : ”Ce există dincolo de moarte”. Da, fiind unul dintre cei mai buni oameni de știință americani, el a găsit dovezi că există viață după moarte. Mă rog, descoperirea lui a făcut mai mult rău decât bine și asta pentru că oamenii, curioși din fire, vor să afle mai repede dacă vor avea parte de o viață fericită după moarte. Will, fiul lui, împreună cu noua sa iubită, o femeie misterioasă întâlnită pe vapor, nu prea cred în descoperirea tatălui și vor să vadă cu ochii lor ce este în viața de dincolo.

Dacă ai văzut Inception, n-are cum să nu-ți placă The Discovery, pentru că sunt oarecum asemănătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: