Revista presei: Scorul meciului România – Elveția de la Euro 2016

de: Octavian Palade
16 06. 2016

Scorul meciului România – Elveția, disputat în cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet în această dimineață. 

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre meciul România – Elveția de la Euro 2016, găsiți informațiile mai jos.

Meciul România – Elveția a fost al doilea meci pentru echipa națională în cadrul Euro 2016. Scorul meciului România – Elveția a fost 1 – 1.

Tricolorii au condus pe „Parc des Princes”, au avut şansa unui 2-0 de mai multe ori, însă s-au văzut egalaţi de o echipă a Elveţiei care, la rândul ei, a avut destule şanse gol. Partida de la Lyon, cu Albania, programată pentru duminică, devine de viaţă şi de moarte pentru tricolori.

România şi Elveţia au oferit un fotbal inestetic, incoerent în atac şi mult fragmentat. A fost un start greoi al naţionalei noastre, care şi-a găsit paşii şi inspiraţia în minutul 18, când Chipciu a fost tras în careu de Lichsteiner, iar arbitrul rus Karasev s-a arătat nemilos cu elveţienii: 11 metri! Bogdan Stancu s-a uitat o clipă în ochii lui Sommer, după care a aşezat mingea lângă bară: gol România!

Elveţia ne-a dominat în finalul reprizei, însă Dzeimali a dat cu capul pe lângă poartă. Fără să impresioneze estetic, România a intrat totuşi cu 1-0 la pauză şi cu multă speranţă.

Intrat la pauză în locul lui Pintilii, accidentat, Hoban şi-a anunţat prezenţa cu un şut de la 12 metri pe lângă poartă. Şi de-aici a început coşmarul. Fără soluţii în ofensivă, incapabilă să ţină mingea în posesie, România a arătat rău în partea a doua, a scăzut la toate capitolele şi a n-a reacţionat nici după golul egalizator al Elveţiei. După un corner cedat uşoor, mingea a ajuns pe şutul lui Mehmedi, care n-a mai avut milă de Tătăruşanu: 1-1!

Citeste mai mult: adev.ro/o8sz7a