Promoții și reduceri eMAG, Altex și Flanco de Valentine’s Day

de: Bogdan Cristea
09 02. 2016

După cum era de așteptat, Valentine’s Day vine cu o serie nouă de reduceri eMAG la gadgeturi de toate felurile.

De Ziua Îndrăgostiților, eMAG, Altex și Flanco au dat startul unei noi campanii de reduceri. Pe lângă dispozitivele electronice, electrocasnice și alte gadgeturi, magazinele au inclus și o gamă interesantă de cadouri romantice pe care le puteți face celor dragi.

[related]

Oferta completă a celor de la eMAG este disponibilă AICI. În cazul în care vă doriți, totuși, ceva de la Flanco, puteți vizualiza produsele aflate la reducere accesând acest link. Nu în ultimul rând, ofertele Altex pot fi accesate de aici. Între timp, vă prezentăm câteva dintre numeroasele reduceri eMAG de Valentine’s Day care ne-au atras atenția.

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere de Ziua Îndrăgostiților de AICI.

Asus ZenFone 2 ZE551ML

ASUS Zenfone 2 a fost o adevărată surpriză pe piața smartphone-urilor. Asus Zenfone 2 a fost primul smartphone cu 4GB memorie RAM și, cu ajutorul unui procesor Intel, reușește să treacă fără să gâfâie indiferent ce sarcină i-ai arunca în cârcă. Are un design foarte atrăgător, un ecran frumos de 5,5 inch și rezoluție full HD și o cameră foto capabilă să facă fotografii și în cele mai întunecate încăperi. În cazul în care vă doriți propriul Asus Zenfone, îl puteți comanda de AICI.

Lenovo Tab Yoga 3 Pro

Lenovo Tab Yoga este una dintre cele mai interesante tablete de pe piață în acest moment. Este dotată cu un ecran superb de 10,1 inci care suportă o rezoluție QHD (2.560 x 1.440), un procesor Intel Atom x 5-Z8500 Quad-Core cu o frecvență de 2.2GHz, 2GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor. Însă cel mai interesant aspect este pico-proiectorul inclus, care poate proiecta o imagine de aproximativ 180 de centimetri pe un perete. Aceasta este disponibilă la un preț foarte bun AICI.

Reduceri eMAG – Lenovo IdeaPad Z51-70

O caracteristică foarte interesantă a acestui laptop este camera Intel RealSense 3D, cu rezoluție full HD și un senzor de profunzime și culoare. Camera 3D îi permite laptopului Lenovo Z51 să „vizualizeze” și să surprindă imagini similare celor surprinse de ochiul uman. În rest, lista de specificații include un procesor Intel Core i7-5500U de 2,4GHz, 8GB RAM, 1TB pentru stocare și o placă video AMD Radeon Tropo XT2 de 4GB. Aceasta din urmă este chiar modelul R9 M375. Laptopul nu vine cu sistem de operare preinstalat și se găsește la reducere AICI.

Samsung Gear S2 Sport

Samsung Gear S2 are un display rotund de 1,2 inch și rezoluție 360×360. Procesorul are două nuclee de câte 1,0Ghz, iar memoria RAM este de 512MB și spațiul de stocare de 4GB. Are o baterie de 250mAh și diverși senzori, precum accelerometru, giroscop, barometru, senzor de puls, NFC (pentru plățile direct de la încheietură), iar versiunea cu 3G (pentru că există și o astfel de versiune) are și GPS.

Cel mai important aspect este sistemul de operare. Gear S2 rulează Tizen, nu Android, dar, spre deosebire de celelate modele (cinci la număr cu acest sistem), este compatibil și cu alte terminale cu Android în afară de cele produse de Samsung. Smartwatch-ul are parte de una dintre cele mai interesante reduceri eMAG de Valentine’s Day și se găsește la un preț bun AICI.

LG 43LF510V

Televizorul acesta face parte din gama 2015, are o diagonală de 109 centimetri și suportă o rezoluție Full HD. De asemenea, din punct de vedere al conectivității, veți avea acces la un port USB și unul HDMI. În cazul în care vă interesează acest dispozitiv, îl găsiți la ofertă de Ziua Îndrăgostiților AICI.

Reduceri Altex – Apple iPad Air 2

iPad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, aceasta este disponibilă la un preț bun AICI.

Puteți vizualiza mai multe reduceri Flanco de Ziua Îndrăgostiților AICI.

Reduceri Flanco – Huawei P8

În cazul modelului Huawei P8, sub construcția din sticlă și aluminiu ai un smartphone pe care îl „simți” un Ascend P7 actualizat. Are un ecran de 5,2 inci Full HD IPS, folosește 3GB de memorie RAM și 16 sau 64GB spațiu de stocare (în funcție de versiune, căci și procesorul diferă), telefonul suportă dual SIM folosind slotul cardului microSD și camera foto este de 13 megapixeli, optimizată pentru fotografii în situații de luminozitate scăzută. Telefonul poate fi achiziționat la un preț foarte bun de AICI.

Toată gama de oferte și reduceri Altex de Valentine’s Day poate fi accesată de AICI.