Site-ul care te ajută să-ți ceri iubita în căsătorie

de: Bogdan Cristea
13 11. 2015

Cei care au de gând să-și ceară iubita în căsătorie ar putea aprecia generatorul de cereri în căsătorie de pe site-ul Vashi.com.

Când vine vorba de cererea în căsătorie, multe persoane se blochează, neștiind care este metoda ideală prin care își pot impresiona partenerul. Pentru a-i ajuta pe bărbați într-unul dintre cele mai importante momente din viața lor, site-ul Vashi.com include un generator special unde aceștia pot introduce câteva detalii în legătură cu persoana iubită. Apoi, pe baza acestora, site-ul furnizează o propunere cu privire la modul în care aceștia o pot cere în căsătorie.

[related]

După cum scrie site-ul Mashable, compania dim spatele site-ului este un producător de diamante din Marea Britanie. Site-ul include patru câmpuri pe care trebuie să le completați. La început, va trebui să menționați ce fel de persoană este partenerul. Aici aveți de ales între două opțiuni: sufletul petrecerii sau retrasă. După aceea va trebui să specificați care este activitatea ei preferată, moment în care veți avea de ales între cinci opțiuni diferite.

Ulterior, veți fi nevoiți să specificați dacă persoana respectivă preferă călătoriile sau căldura propriei case. Într-un final, veți ajunge și la aspectul financiar. Aveți un buget limitat sau sunteți dispuși să cheltuiți oricât? În funcție de răspunsuri, puteți primi o varietate de răspunsuri, cum ar fi un weekend în italia, sau un dans învățat în urma unor lecții de pe YouTube.