iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe și frumoase. De asemenea, la final se lasă cu premii, dar noi suntem gata încă de pe acum să desemnăm un câștigător: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015.

1 . A lansat un nou gadget Walkman cu un preț de 1.200 de dolari. Asta pentru că ce audiofil n-ar da o grămadă de bani pe un player ultrapremium pe care să asculte cele mai noi șlagăre? Oricine găsește acest gadget mult prea scump pur și simplu nu prețuiește muzica și nici sunetul de calitate.

Sony-Walkman-ZX2

2. Era așteptat Sony Xperia Z4, dar ar fi fost fost prezentat doar „în spatele ușilor închise“. Sony știe deja că vei dori cu toată ființa ta acest telefon, pe care îl va înlocui în toamnă cu unul și mai bun, că nici nu trebuie să îl vezi. E suficient să îl vadă șefii marilor operatori din SUA. Până și visul unei nopți de vară ține mai mult decât o versiune Xperia Z.

sony xperia z2

3. Sony a prezentat Smart B-Trainer și SmartEyeglass Attach, asta după ce a mai prezentat un prototip de SmartEyeglass în septembrie 2014 fără să livreze ceva pe piață. Practic, oricine se îndoia că Sony n-ar putea fi lider prin vreun gadget de-al său își vede analizele bulversate. Acum, când și Google a dat înapoi cu proiectul ochelarilor inteligenți, Sony rămâne fără rival și, concurând singură, are toate șansele să câștige.

SmartEyeglass

4. Sony a (re)prezentat SmartWatch 3, acum cu brățară de metal și alură de Apple Watch. Compania demonstrează că are un curaj nebun. După ce a oferit filmul „The Interview“ în ciuda amenințării cibernetice nord-coreene, plusează și arată că nu se teme de un proces „parte în parte“ cu Apple pe designul unor ceasuri inteligente. De la distanță parcă nici nu seamănă.

Sony smartwatch 3 din otel inoxidabil (2)

5. Japonezii se laudă cu un televizor foarte subțire. Nu, nu, nu doar foarte subțire, ci mega și uber subțire. A fost pozat și filmat din toate unghiurile care îl arată cât de subțire e. Totuși, are un fel de cocoașă imensă unde e „creierul“ cu electronice, astfel că doar ecranul e foarte subțire. În rest, televizorul e ca o persoană supraponderală îmbrăcată în negru: e subțiată pe toate părțile, mai puțin pe cea cu care se urcă pe cântar.

Sony BRAVIA KD-65X9000C

FOTO feature Engadget


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare. La fel cum prostul nu le știe, dar le nimerește, nici Titus A. Technicus nu le gândește, dar le potrivește.