CES 2015 – Sony îți aduce aplicațiile preferate de pe telefon direct pe televizor

CES 2015 - Sony îți aduce aplicațiile preferate de pe telefon direct pe televizor

La CES 2015, Sony a anunțat că va folosi platforma Android TV pentru a îmbunătăți experiența de vizionare aducând pe ecranul televizorului toate aplicațiile apreciate pe telefon sau pe tabletă. Noua linie Bravia cu platformă Sony Android TV îți permite să explorezi o gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații, funcția de căutare și multe altele, conform comunicatului remis „Playtech“.

Sony BRAVIA KD-65X9000C

Cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu touch, poți folosi oricând funcția de comandă vocală pentru a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google Cast poți „trimite“ simplu și rapid conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului. Noua interfață mult mai intuitivă aduce mai aproape conținutul și aplicațiile disponibile prin care poți naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie că vrei să treci prin canalele TV, să cauți videoclipuri pe Internet, să te uiți la cele mai noi fotografii sau filme stocate în telefon.

Sony BRAVIA KD-65X9000C_ANDROID

Pe lângă software, Sony anunță și dotarea televizoarelor cu noul procesor 4K X1, care oferă o calitate mai bună a imaginii. Acesta analizează calitatea semnalului oferit de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Orice imagine este redată în culori realiste și contrast rafinat. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este îmbunătățit dinamic pentru imagini strălucitoare și un negru profund. De asemenea, noile televizoare Bravia sunt cele mai subțiri din lume, iar sunetul a fost îmbunătățit la calitate High Resolution Audio, astfel încât să se aude așa cum a fost înregistrat. Noua serie cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV.

Datorită tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este îmbunătățit automat pentru o experiență audio captivantă. Noile televizoare Sony Bravia 4K și Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015.

Sony BRAVIA KD-65X9300C

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: