CES 2015 – Sony actualizează SmartWatch 3 și prezintă noi concepte pentru purtabile

CES 2015 – Sony actualizează SmartWatch 3 și prezintă noi concepte pentru purtabile

Sony a prezentat la CES 2015 noile produse din gama SmartWear. Printre ele se numără ediția SmartWatch 3 din oțel inoxidabil, noutăți Lifelog și dispozitive concept portabile, precum un prototip de headset impermeabil, cu multisenzor, care oferă informații în timp real pe parcursul alergării.

Sony SmartWatch 3 a fost lansat în toamnă, în parteneriat cu Google, și acum a fost prezentată versiunea din oțel inoxidabil, disponibil la nivel global începând cu luna viitoare. Dispozitivul are un ecran LCD de 1,6 inci și rezoluție de 320×320 pentru vizibilitate în lumina puternică a soarelui, este rezistent la apă, respectând standardul IP68, și se poate încărca prin intermediul unui port microUSB standard.

Sony smartwatch 3 din otel inoxidabil (2)

Pentru extinderea gamei de dispozitive portabile disponibile, Sony a dezvăluit un nou accesoriu pentru SmartWatch 3, care permite utilizatorilor să personalizeze SmartWatch 3 cu oricare brățară de 24mm; acesta va fi disponibil în prima parte a anului 2015. Începând din această lună, fiecare utilizator de SmartWatch 3 va avea acces exclusiv la aplicațiile Golfshot și iFit.

Sony smartwatch 3 din otel inoxidabil (3)

Noi produse concept purtabile

În urma lansării kitului de dezvoltare software, Sony Corporation pune la dispoziție aplicații noi pentru prototipurile curente, SmartEyeglass Developer Edition, alături de un nou stil conceptual, SmartEyeglass Attach – o lentilă cu afișaj, care se atașează de ochelarii obișnuiți, permițând dezvoltatorilor să creeze aplicații pentru sport și performanță.

Prototipul Smart B-Trainer de la Sony Corporation a fost de asemenea prezentat – un headset impermeabil cu capacități multisenzor, creat special pentru alergători. Prototipul actual include memorie și pune la dispoziție antrenamente audio, redare de muzică, inclusiv sugestii pentru cele mai potrivite coloane sonore care să însoțească utilizatorul în timpul antrenamentului.

SmartEyeglass

Lifelog, acum și pe web

Lifelog este aplicația celebră Android, care poate fi descărcată din Google Play, dezvoltată pentru a-l ajuta pe utilizator în setarea unor obiective personale, în monitorizarea progresului acestora, care conduce către o mai bună cunoaștere de sine și alegeri mai conștiente în ceea ce privește sănătatea, divertismentul și altele.

Utilizatorii pot accesa acum Lifelog și prin browser, la lifelog.sonymobile.com. Aceasta dispune de o nouă interfață web și a fost dezvoltată în standardul HTML5. Site-ul va funcționa pe orice dimensiune de ecran, de la smartphone la tabletă sau TV – prin simpla logare la contul Sony Entertainment Network.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: