CES 2015 – Sony Xperia Z4 ar fi fost prezentat pe ascuns. Va avea ecran cu două rezoluții

CES 2015 - Sony Xperia Z4 ar fi fost prezentat pe ascuns. Va avea ecran cu două rezoluții

La CES 2015, Sony n-a prezentat Xperia Z4 publicului, dar aflăm noi detalii despre viitorul telefon. Ecranul 2K se pare că nu va lipsi de pe acesta.

Când a lansat Sony Xperia Z3, compania a spus că nu a pus un display 2K pe telefon pentru că a dorit să furnizeze o autonomie cât mai mare, iar acest lucru a funcționat. Totuși, alți producători au trecut deja la QHD și Sony se pare că nu vrea să rămână în urmă, astfel că va oferi (atunci când va fi lansat) Xperia Z4 cu ecran full HD și 2K. Cea din urmă versiune ar ajunge doar în SUA, pe când alte piețe vor avea doar full HD.

Cum s-a întâmplat an de an, Sony Xperia Z4 va veni cu standarde mai bune pentru rezistență la apă și praf, iar camerele vor fi îmbunătățite, deși nu se știe încă dacă cea principală va trece de 20 megapixeli. Zvonurile din decembrie indicau dotări foarte bune.

Astfel, va fi vorba de un telefon cu procesor Snapdragon 810, 4GB de memorie RAM, display de 5,2 inci cu rezoluțiile menționate mai sus, iar designul va fi puțin îmbunătățit, dar nu schimbat radical. De asemenea, cum telefonul n-a fost prezentat la CES 2015, este așteptat la MWC 2015 din Barcelona. Totuși, operatorii mari din SUA se pare că au avut acces la telefon, conform PocketNow.