Imagini de neprețuit cu reacțiile oamenilor îngroziți de o ”casă a groazei” [FOTO]

de: Ștefan Neculai
24 10. 2015

O ”casă a groazei” din Canada fotografiază reacțiile „curajoșilor” care îndrăznesc să-i treacă pragul, iar rezultatul este unul extrem de amuzant.

Nightmares Fear Factory, din Niagara Falls, Canada, este situată în locul ideal pentru o casă bântuită: spațiul unei foste fabrici de sicrie. „Fabrica de frică” este cunoscută ca fiind una dintre cele mai înfricoșătoare case bântuite din întreaga lume, dar, mai ales, pentru faptul că fotografiază reacțiile vizitatorilor, cu ajutorul unor trei camere bine ascunse în pereții clădirii.

Deși este beznă totală în interiorul casei, blițul camerelor reușește să lumineze fețele absolut ilare ale oamenilor care își iau inima în dinți si pornesc în traseul terifiant, iar cei care dețin casa au fost suficient de drăguți încât să împărtășească fotografiile cu restul lumii.

Potrivit acestora, povestea din spatele casei este una clasică, care implică fantome. Fabrica de sicrie, care funcționa înainte, era deținută de Abraham Mortimer, care era necăjit de copiii din zonă.. Într-o altercație cu aceștia, Mortimer ar fi murit strivit de câteva sicrie, huliganii reușind să se salveze. După înmormântarea lui Mortimer, sicriul acestuia ar fi fost găsit gol, iar legenda spune că acesta bântuie holurile fabricii încă de atunci.

Totuși, nu oricine începe turul casei bântuite îl si termină. Potrivit celor de la Nightmares Factory, mai mult de 135.000 de persoane s-au dat bătute în timpul experienței, care durează între 10 și 15 minute. Vizitatorii sunt îngroziți de actori care apar din bezna totală pentru a le face viața un calvar. Din cauza întunericului, oamenii trebuie să se țină unii de ceilalți pentru a putea înainta, iar cei care nu mai rezistă trebuie să strige codul „nightmares” pentru a putea fi scoși de acolo.