Cele mai bune aplicații iPhone de editat poze

Cele mai bune aplicații iPhone de editat poze
14:12 17.06.2015

Chiar dacă iPhone 6 a fost surclasat de concurenții LG G4 și Samsung Galaxy S6 în ceea ce privește camera foto, aceasta se descurcă, în continuare, mai mult decât onorabil. Dar pentru că degeaba faci fotografii bune dacă nu le prelucrezi pe măsură, nu ar fi rău să ai în vedere cele mai bune aplicații iPhone de editat poze.

Am scris deja despre Instagram, care, deși este o platformă prietenoasă cu utilizatorul și plăcut de folosit, nu oferă nici o varietate remarcabilă în ceea ce privește filtrele de editare, nici o calitate extraordinară a acestora. Prin urmare, există o serie de aplicații iPhone de editat poze care îți pot oferi mult mai multe posibilități.

Oricât ar părea de surprinzător, aplicația nativă Photos, în afară de faptul că este cea mai la îndemână, este și o aplicație iPhone de editat poze care nu te va dezamăgi. Cu fiecare actualizare iOS, aceasta primește îmbunătățiri, îți permite să vizualizezi fotografiile și să le procesezi după bunul plac. Filtrele sunt limitate, dar pentru editare de bază, e o aplicație bună.

VSCO Cam este poate cea mai bună aplicație de editat poze disponibilă atât pentru iPhone, cât și pentru Android. Dispune de o colecție foarte bună de filtre care imită textura filmului fotografic și este disponibilă gratuit pentru cele două platforme. Filtrele costă însă.

Din VSCO poți distribui imaginea pe Instagram, Facebook, Twitter sau alte aplicații, ori o poți trimite pe mail și salva în galeria foto. Dacă ești pasionat de pozele vintage, de texturile filmului foto și vrei să poți procesa mult mai bine pozele pe care le realizezi înainte de a le încărca online, VSCO este cea mai bună aplicație iPhone de editat poze. Mai mult, există și partea socială VSCO Grid, unde poți pune poze, iar dacă echipa le găsește bune, le promovează pe site. Aplicația este disponibilă în App Store gratuit.

aplicații iPhone de editat poze

 

De asemenea, Snapseed este un software puternic de editare foto, care îți permite să ții sub control fiecare detaliu al imaginii, cu o precizie pe care alte aplicații nu o oferă. De asemenea, îți pune la dispoziție o serie de filtre excelente, care pot fi aplicate gradual, până obții aspectul dorit. Snapseed lucrează pe layere, ceea ce permite ajustări selective și revenirea asupra modificărilor în orice punct al editării te afli. Un alt avantaj este faptul că aplicația rămâne gratuită și nu te bombardează cu reclame. Este disponibilă pentru iPhone aici.

aplicații iPhone de editat poze

Camera Plus este una dintre aplicațiile recomandate chiar de cei de la Apple. Unul dintre principalele motive care îi garantează un loc fruntaș pe lista celor mai bune aplicații iPhone de editat poze este chiar interfața. Este ușor de folosit, funcțiile de editare sunt ordonate, astfel încât nu vei întâmpina dificultăți în căutarea lor. Funcționează tot pe layere și îți permite să vizualizezi cum ar arăta fotografia cu fiecare efect în parte, la dimensiuni suficient de mari încât să ai o idee clară. De asemenea, aplicația îți pune la dispoziție o serie de filtre la fel de plăcute precum cele din aplicațiile precedente. Poate fi descărcată de aici.

aplicații iPhone de editat poze

O aplicație poate nu la fel de cunoscută, dar excelentă, este AfterLight. Este o combinație între Snapseed și filtrele VSCO, permite editarea la un nivel avansat. Filtrele sunt mai multe decât cele disponibile pe VSCO, dar au aceleași culori subtile și același mod de a face fotografia să arate mai bine fără a o agasa prin culori intense, cum se întâmplă în cazul Instagram și nu numai. O găsești aici.

aplicații iPhone de editat poze

Adobe Photoshop Express este varianta mobilă a Photoshop şi oferă o multitudine de filtre şi efecte cu care vă puteţi îmbunătăţi fotografiile înainte să le încărcaţi direct pe Facebook. Această aplicaţie de smartphone pentru editare foto este uşor de folosit şi vă poate ajuta în cazul în care fotografiile voastre au nevoie de puţine modificări înainte de postare, precum rotire, tăiere sau modificarea contrastului sau a luminozităţii. Interfața este foarte accesibilă pentru dispozitivele cu touchscreen, deși poate fi greu de crezut. Poate fi găsită în App Store aici.

aplicații iphone de editat poze

loading...