Cel mai rapid telefon: HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6 versus iPhone 6 [VIDEO]

PhoneBuff a comparat versus iPhone 6 versus HTC One M9. Două dintre ele au fost lansate în 2015, celălalt anul trecut.

Dacă în urmă cu câţiva ani amatorii de smartphone-uri cu un design premium şi construcţie metalică se puteau orienta doar către achiziţia unui iPhone, în 2015 situaţia s-a schimbat într-un mod radical. Atât Samsung cât şi HTC au pe piaţă modele care pot trezi cu uşurinţă invidia chiar şi unui ochi neantrenat. În definitiv, o carcasă din aluminiu combinată cu sticlă arată bine indiferent de producător.

Pentru că designul nu mai este un criteriu de achiziţie obiectiv, cei de la PhoneBuff au creat un test comparativ din punctul de vedere al performanţei brute. Rezultatul îl puteţi vedea în clipul de mai jos. Acest test este cu atât mai relevant cu cât în interiorul aparatelor se găsesc procesoare diferite. Galaxy S6 este construit în jurul celui mai nou , iPhone 6 foloseşte un Apple A8, iar HTC One M9 ascunde la interior un Snapdragon 810 de la Qualcomm.

În mare parte, performanţa de care dă dovadă recent lansatul Galaxy S6 este cu mult peste concurenţă. Există însă şi câteva circumstanţe în care smartphone-ul gigantului din Cupertino se arată câştigător, la fel şi HTC One M9. Acesta din urmă nu înregistrează însă prea multe victorii. Partea cea mai interesantă a întregului clip de aproximativ trei minute ţine de multitasking, abilitatea de a sări rapid dintr-o aplicaţie în alta. La acest capitol, HTC One M9 a ieşit câştigător cu un timp de un minut şi 27 de secunde, urmat de iPhone 6 cu un minut şi 34 de secunde şi Galaxy S6 cu un minut şi 37 de secunde.

 

Alexandru Puiu
06:20 15.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video