Facebook Moments e noua aplicaţie de care nu ştiai că ai nevoie

Facebook Moments e noua aplicaţie de care nu ştiai că ai nevoie

Dacă vreţi să partajaţi un număr stufos de imagini cu un grup select de prieteni, fără a le posta pe reţele sociale, de acum există Facebook Moments.

E foarte puţin probabil să mai aveţi nevoie de o după ce aţi făcut eforturi enorme pentru a tolera instalarea forţată a . Cu toate acestea, cea mai nouă aplicaţie a companiei fondate de Mark Zuckerberg s-ar putea să vă facă viaţa mai uşoară când vine vorba de partajarea fotografiilor.

Dacă aţi fost împreună cu nişte prieteni la un eveniment şi doar voi aţi făcut fotografii, cu Facebook Moments tocmai aţi descoperit un mod rapid şi eficient de a le partaja într-o manieră privată. În definitiv, până şi cei de la Facebook au realizat că nu toate momentele imortalizate se pretează pentru Facebook.

Noua aplicaţie este disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Printr-un algoritm avansat de recunoaştere facială vă identifică automat prietenii din imaginile pe care le aveţi în fluxul foto.  Acesta din urmă este identic cu cel folosit de reţeaua socială pentru a vă face recomandări pentru tagging-ul fotografiilor postate pe Facebook. După ce vă sortează automat fotografiile pe care aveţi în funcţie de momentul şi locaţia în care au fost făcute, vă este oferită posibilitatea de a le partaja cu un grup select de prieteni. Cât de selectivă este noţiunea de prieteni depinde doar de voi.

În definitiv, nivelul de utilitate al acestei aplicaţii depinde doar de utilizatori. Internauţii vor decide dacă au sau nu încredere în Facebook pentru a le partaja fotografii într-un mod securizat.

Citește și: