Cel mai nou update pentru Galaxy S6 aduce noutăți de care ar trebui să ții cont [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 a fost lansat în martie, are direct Android Lollipop, dar actualizarea la cea mai nouă versiune întârzie. Până o vei primi, iată la ce să te aștepți.

Până o să-ți treacă Samsung noul telefon la Android M, mai ai de trecut printr-o actualizare de la Android Lollipop. Este vorba de versiunea 5.1.1. Deși nu aduce modificări radicale direct de la Google, ci doar mici îmbunătățiri pentru experiența de utilizare, Samsung nu livrează sistemul de operare sub formă stock, ci aduce propriile schimbări.

Astfel, pe Samsung Galaxy S6 cu viitorul Android vei putea dezactiva Samsung S Finder sau Quick Connect, două comenzi rapide prezente în meniul de notificări. De asemenea, în ecranul de start va fi introdus un efect vizual similar parallax de pe iOS și vei dispune de un buton către magazinul cu teme în aplicația dedicată acestora. Dar cea mai importantă noutate privește camera foto, cea care folosește un senzor de 16 megapixeli cu o diafragmă de f/1.9.

Odată cu Android 5.1.1 Lollipop, Samsung Galaxy S6 va beneficia de suport RAW pentru fotografii, o funcționalitate disponibilă deja pe LG G4 și OnePlus One. Vor mai fi adăugate moduri noi de fotografiere și suport pentru mai multe conturi de utilizator, scrie SamMobile.

 

Răzvan Băltărețu
12:10 04.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video