14 nov. 2014 | 11:59

Emisiunea PLAYTECH: Drifturi și gadgeturi într-o ediție specială de Black Friday

ACTUALITATE
Emisiunea PLAYTECH: Drifturi și gadgeturi într-o ediție specială de Black Friday

Emisiunea PLAYTECH de duminică, 16 noiembrie, este dedicată Black Friday 2014. Urmăriți-ne pe Prima TV, de la ora 13.20, pentru cele mai bune sfaturi legate de sărbătoarea reducerilor!

emisiunea playtech

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul 8. Având în vedere că se apropie Black Friday 2014, ne-am gândit că nu v-a strica puțin ajutor la cumpărături.

Pentru asta o aducem în platou pe frumoasa Ioana Maria Moldovan, de la emisiunea Times New Roman. Ioana își caută o tabletă nouă, iar Lucian Popescu și expertul Playtech îi vor oferi cele mai bune sfaturi, atât în ceea ce privește dispozitivele pe care să le aleagă, cât și strategia pe care să o abordeze.

La rubrica Cinci lucruri despre încercăm să îi ajutăm pe cei care caută un televizor inteligent. Aducem în platou trei Smart TV-uri și vă spunem tot ce contează despre tehnologiile pe care le incorporează.

Testul săptămânii este unul cu totul și cu totul inedit. Lucian Popescu, expertul Playtech și Monstru de la Lab501 verifică care este cel mai bun smartphone pentru SMS-uri. Avem un iPhone 6 Plus, un LG G Flex și un Blackberry Passport. Și, pentru ca totul să fie mai palpitant, nu facem acest test oricum. Băieții se urcă într-o mașină de raliu, condusă de un pilot profesionist care îi învârte și îi sperie.

Top aplicații din emisiunea PLAYTECH de săptămâna aceasta vă ajută să vă chibzuiți mai bine bugetul. Nu de alta, dar știm că de Black Friday oamenii au tendința să cheltuie fără măsură.

exhale

Pentru secțiunea Români în IT aducem în platou doi băieți deștepți cu un gadget incredibil. Exhale este un etilotest pe care îl poți conecta la smartphone care îți spune dacă ești apt pentru a conduce.

Evident, nu ar fi emisiunea PLAYTECH fără rubrica de știri. Rămâneți cu noi pentru cele mai tari vești din lumea tehnologiei.

Emisiune Playtech Drift blackberry passport  lg g flex iphone 6 plus

Emisiunea PLAYTECH

În fiecare duminică, dăm PLAY tehnologiei, la Prima TV – ora 13:20

Descoperă edițiile anterioare ale emisiunii PLAYTECH aici:

Emisiunea PLAYTECH: Cârcotim despre Oculus Rift și testăm stabilizarea optică

Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus