Emisiunea PLAYTECH: Cârcotim despre Oculus Rift și testăm stabilizarea optică

În emisiunea PLAYTECH de azi, 9 noiembrie, o avem invitată pe Ioana Petric, prezentatoarea emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”. O amețim în studio după care ieșim la o plimbare cu bicicleta. 

emisiunea playtech

Ioana Petric vine în emisiunea PLAYTECH pentru a testa un gadget inedit. Este vorba despre ochelarii de realitate virtuală Oculus Rift. Va reuși Lucian Popescu să o dea pe spate cu această tehnologie spectaculoasă, sau vor deveni ochelarii subiect de cârcoteală?

În rubrica Test inedit ieșim din studio înarmați cu trei smartphone-uri de top și două biciclete. Gazda emisiunii, împreună cu expertul Playtech se întrec în stabilizare. Dintre LG G3, Lumia 1020 și Galaxy Note 4 oare care este cel mai tare? Le-am testat pe toate mergând pe bicicletă și fotografiind, astfel că au fost condiții extreme pentru senzorul foto.

Rămânem în afara platoului pentru a vă spune Cinci lucruri despre laptopurile convertibile. Am ales un model de la Asus, unul de la Lenovo și unul de la Toshiba. Care e cel mai bun pentru tine? Rămâne să te decizi singur. Noi am întrebat câțiva oameni de pe stradă și cel de la Toshiba a ieșit câștigător.

e1

Emisiunea PLAYTECH aduce și Români în IT cu proiectul Pollution Track al lui Dan Tudose. El, Alex Olteanu şi Daniel-Octavian Rizea sunt cofondatorii Pollution Track. Proiectul lor constă într-un sistem personal de monitorizare a calităţii aerului. Cei doi au creat un dispozitiv de dimensiunile unei brichete, dotat cu o serie de senzori care detectează nivelul de substanţe poluante din mediul înconjurător.

e2

La „Top aplicații“ avem câteva idei de jocuri retro pentru voi. Ne-a plăcut Snake, revenim la el, dar ne-au mai plăcut și Doom sau Wolfenstein. 

Nu uităm de știri și vă prezentăm cele mai importante lucruri care s-au întâmplat pe parcursul acestei săptămâni.

Emisiunea PLAYTECH – În fiecare duminică, dăm PLAY tehnologiei, la Prima TV – ora 13:20

 

Descoperă edițiile anterioare ale emisiunii PLAYTECH aici:

Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

13:20 09.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video