Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

În a doua ediție a emisiunii PLAYTECH comparăm cele mai interesante brățări de fitness, testăm cele mai bune căști care anulează zgomotul și comparăm Samsung Galaxy Alpha cu iPhone 6.

Emisiune PLAYTECH Prima TV

În ediția de duminică 5 octombrie, în emisiunea PLAYTECH de la Prima TV, am prezentat câteva teste interesante care vă vor ajuta să vă decideți ce gadgeturi cumpărați în viitor. Lucian Popescu și experții Playtech s-au echipat cu căști de protecție și au mers pe șantier pentru a-l ajuta pe Dan Fințescu să aleagă cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundal. Fințescu este prezentatorul emisiunii “Râzi și câștigi” și pretențios cu sunetul căștilor, deoarece meseria i-o cere. El este și DJ la Kiss FM.

În testul brățărilor de fitness ne-a ajutat Oana Ioniță. Lucian și Oana s-au plimbat pe bicicletă și au verificat câte calorii arzi făcând sport și cât de bine îți monitorizează brățara activitatea fizică.


În această nouă ediție am luat Samsung Galaxy Alpha imediat după lansare și l-am plimbat prin București întrbând oamenii cum li se pare. Unii au spus că îl preferă în loc de iPhone 6, alții au spus că rămân fanii „Mărului“. La rubrica Top Aplicații a emisiunii PLAYTECH ne preocupăm de educație și alegem acele aplicații care îi ajută pe liceeni să-și extindă considerabil orizonturile.

Avem și un interviu cu unul dintre creatorii Watercolors, aplicația care i-a cucerit pe americani și pe utilizatorii din întreaga lume.

Și nu uitați să participați și să câștigați. Concursul pentru iPhone 6 Plus este încă în desfășurare. Urmăriți emisiunea, dați-ne idei și sugestii și intrați în cursa pentru unul dintre cele mai dorite smartphone-uri din lume. Puteți viziona prima ediție a emisiunii PLAYTECH aici. 

10:20 05.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video