Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

În această duminică, la emisiunea PLAYTECH, Lucian Popescu face cunoștință cu Dragoș Ioan-Coste, inventatorul unor ochelari de realitate virtuală care te vor lăsa cu gura căscată!

Emisiune Playtech Prima TV

La emisiunea PLAYTECH, difuzată la 10.20, pe Prima TV, ne cocoțăm și în copaci. Nu de alta, dar cum poți testa mai bine niște ”indestructibile” decât prin a da cu ele de pământ, de la o distanță considerabilă.

Ne întoarcem în platou, unde ne așteaptă frumoasa Laura Belecciu. Vedeta Prima TV este pusă pe harță și îl ia pe Lucian la bătaie. Mai exact, îl ia la jocuri cu bătăi și îi arată cum trebuie manevrat un controler de Xbox pentru a garanta victoria în orice joc cu bătăi.

V-ați întrebat vreodată ce să alegeți între un aparat foto mirrorless sau unul DSLR? Sau, mai degrabă, ce este un aparat foto mirrorless? Lucian și expertul playtech.ro Octavian Palade dezbat această tehnologie și vă ajută să luați o decizie informată.

Nu știți cum să mai pierdeți timpul în metrou? Nicio problemă! În rubrica Top Aplicații vă prezentăm o serie de programe care vă vor face diminețile mult mai plăcute.

Facem cunoștință și cu Dragoș Ioan-Coste, creatorul ochelarilor de realitate virtuală 3Deva. Discutăm despre invenția lui și facem și o demonstrație care ne impresionează. Cele mai fierbinți știri ale săptămânii sunt dezbătute și vă ținem la curent cu cele mai recente lansări.

Avem un anunț important de făcut! Începând de duminica viitoare, emisiunea PLAYTECH se mută la ora 13.20. Nu de alta, dar știm că v-ar plăcea să dormiți mai mult în weekend. Așadar, ne vedem săptămâna viitoare, la 13.20, la Prima TV!

Vedeți edițiile anterioare ale emisiunii aici:

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

10:39 19.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video