02 nov. 2014 | 13:22

Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

VIDEO
Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

În emisiunea PLAYTECH de astăzi, duminică 2 noiembrie 2014, am adus iPad Air 2 pe micile ecrane și am făcut sport folosind o consolă video. Iată ce ai putut să vezi pe Prima TV începând cu ora 13.20.

Emisiune Playtech iPad Air 2

În episodul șase pentru emisiunea PLAYTECH i-am adus în studio pe Diana Bart și Alex Constantin, prezentatorii emisiunii Click!. Pentru ei am instalat o consolă Xbox One cu gadgetul Kinect, care urmărește mișcările utilizatorilor, și am pornit o sesiune intensă de fitness. Poți anula abonamentul la sală, dacă folosești Xbox One, Kinect și câteva aplicații utile. Ei s-au descurcat foarte bine și s-au bucurat de un antrenament complet și de antrenor personal (digital).

Am sărbătorit și noi săptămâna mondială a publicității și ne-am pus să vizionăm cele mai interesante, puternice și inventive reclame pe care le-au folosit companiile. Samsung ne-a cucerit cu The Next Big Thing, iar Nokia a avut o idee bună despre războiul telefoanelor. Așa se văd în videoclipuri cele mai tari războaie între companiile de tehnologie.

La „Români în IT“ îi aducem la emisiunea PLAYTECH pe creatorii Campadillo. Mircea Iancu și Cosmin Stamate sunt creatorii unei platforme online care îmbină utilul cu plăcutul. Mai exact, Campadillo este atât un catalog online modern, cât și o rețea socială care le permite studenților să interacționeze cu profesorii.

Apple iPad Air 2 la Playtech (1)

Nu am uitat nici de gadgeturile pe care le luăm cu noi și ți-am prezentat tableta iPad Air 2. Am testat-o, n-am îndoit-o și ți-am spus cele mai importante cinci lucruri despre ea și de ce ai cumpăra-o. După rubrica de știri, în care am vorbit despre tehnologii ale viitorului, dar și ale prezentului, am pregătit lista cu aplicații bune pentru un stil de viață sănătos.

Emisiunea PLAYTECH

Dăm PLAY tehnologie în fiecare duminică, de la ora 13.20, la Prima TV

Descoperă edițiile anterioare ale emisiunii PLAYTECH aici:

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele