Black Friday 2014 – Magazine participante la nebunia reducerilor [UPDATE ]

Black Friday 2014 - Magazine participante la nebunia reducerilor [UPDATE ]

Black Friday 2014 debutează pe data de 21 noiembrie. Unele magazine și unii operatori și-au anunțat deja participarea la Vinerea Neagră, sărbătoarea reducerilor care marchează începutul sezonului de iarnă.

Magazine participante de Black Friday 2014

După cum v-am promis, playtech.ro vrea să fie un ghid pentru toți cei care plănuiesc să facă cumpărături serioase de Black Friday 2014. Până acum v-am spus istoria acestei sărbători și am încercat să vă ajutăm să înțelegeți de ce unele magazinele își cresc prețurile înainte de a da startul la reduceri.

În acest articol vom încerca să includem toate magazinele, toți operatorii și toate companiile românești – din sfera IT&C – care au de gând să se alăture curentului Black Friday. Cum mai sunt încă 11 zile până când mania reducerilor va pune stăpânire oficial pe români, multe magazine încă nu au avut timp să comunice oficial reducerile de sezon. De aceea venim cu promisiunea de actualiza acest articol pe măsură ce primim informații noi.

UPDATE Magazine participante Black Friday 2014

Cei de la Market Online și-au anunțat și ei participarea la Black Friday 2014.  Compania va avea reduceri la sute de produse electronice și electrocasnice.

Și pe Azerty.ro veți putea găsi reduceri de Vinerea Neagră. Magazinul online oferă orice, de la componente pentru PC-uri, la accesorii și produse software.

Pe site-ul LaptopGarage, cei care vor să își facă un upgrade la laptop își pot cumpăra componentele necesare la preț redus, cu ocazia sărbătorii reducerilor.

Magazinul online Oktal va oferi reduceri de Black Friday, însă nu a comunicat oficial data la care va da startul promoțiilor.

Și Altex va da startul reducerilor de Black Friday în data de 21 noiembrie. Oamenii vor putea face cumpărături la prețuri scăzute, atât în magazin cât și online, timp de trei zile. Retailerul român sărbătorește Black Friday în 21 și 23 noiembrie.

Magazinul online AVstore va oferi, la preț redus, televizoare și echipamente audio de înaltă calitate, difuzoare, căști și sisteme HiFi.

Flanco va avea reduceri în perioada 21-23 noiembrie. Cei care preferă să stea la coadă la magazin decât să dea ”refresh” în browser, pot fi siguri că cei de la Flanco îi vor aștepta cu brațele deschise.

Emag este cel mai mare magazin online din România, dar și compania care a adus conceptul de Black Friday în România. Anul acesta, Emag a decis să mute data evenimentului, de pe 28 (ultima zi de vineri a lunii), pe 21 noiembrie, însă nu ar trebui să ne surprindă acest lucru, având în vedere căși anul trecut a furat startul. Emag va fi unul dintre cele mai „pândite” magazine online și anul acesta, sperăm doar să nu mai existe problemele legate de servere.

Cei de la Evomag vor participa și ei la Black Friday 2014. Deocamdată nu se știe data la care vor fi organizate scăderile de prețuri, însă retailerul a organizat deja o rundă de reduceri „de încălzire” în perioada Halloweenului.

Apropo de „perioade de încălzire”, și cei de la F64 și-au anunțat participarea la Black Friday într-un mod similar. Comerciantul de aparatură foto îi va mulțumi pe cei care caută să-și caută aparate DSLR sau diverse accesorii.

Operatorul Telekom a anunțat, printr-un comunicat remis Playtech, că va participa la Vinerea Neagră 2014. În afară de reduceri la gadgeturi și accesorii, cei ce vor decide să încheie abonamente în data de 21 noiembrie vor beneficia de oferte specială.

Alte companii care vor participa, cu siguranță, la frenezia reducerilor, dar care nu au anunțat încă oficial:  Domo, PCGarage, Clickshop, LikeIt, QuickMobile, Media Galaxy.

Dacă știți alte magazine care vor participa cu siguranță la reducerile de Black Friday, lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos. Nu uitați că vom actualiza acest articol pe măsură ce comercianții vor anunța oficial participarea lor la acest eveniment.

Totul despre Black Friday 2014: „Playtech“ adună toate informațiile despre Vinerea Neagră aiciAici ai istoria acestei zile a reducerilor, iar aici ai o explicație de ce se măresc prețurile înainte de Black Friday.

Citește și: