Dimensiunea unui eșec: Cum arată 300 de telefoane iPhone 6 Plus îndoite? [VIDEO]

Scandalul nu s-a încheiat. Un nou clip a început să circule pe internet cu 300 de telefoane iPhone 6 Plus îndoite adunate de pe întregul mapamond.

iphone 6 plus indoit -bent-600

Cineva este hotărât să nu permită celor de la Apple să treacă peste scandalul iPhone-urilor îndoite, altfel nu-mi explic de ce s-a chinuit să adune într-un singur clip nu mai puţin de 300 de imagini cu smartphone-uri ale companiei din Cupertino care au manifestat o flexibilitate nedorită.

Singurul comunicat al companiei lui Tim Cook pe marginea acestui subiect a fost că doar nouă persoane s-au întors în magazinele Apple pentru a returna un iPhone 6 sau pe motiv că s-au îndoit. Ca o referinţă ironică către respectiva valoare, un grup ce poartă numele de „One of the Nine“ (Unul din cei nouă) a iniţiat o campanie globală pentru colectarea de imagini precum cea de mai sus. Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar cele 300 de imagini reprezintă o dovadă clară a faptului că problema este mult mai mare decât a preferat Apple să recunoască.

Dintr-un punct de vedere, dacă Apple a vândut câteva milioane de unităţi iPhone 6 Plus şi doar 300 sunt cu probleme, situaţia este destul de roz pentru producător. Din păcate, acest detaliu contează mai puţin când primeşti o astfel de lovitură de marketing sub forma unui viral. Nici măcar nu mai este relevant dacă respectivele telefoane s-au îndoit sub o presiune foarte mare, în buzunarul de la spate sau în alte condiţii suspecte. Un clip cu 300 de iPhone-uri îndoite este o pată neagră pe CV-ul companiei.

În urmă cu câteva zile au apărut informaţii cum că cei de la Apple au lansat o nouă versiune de iPhone 6 Plus un pic mai puternică decât primele variante care au ajuns pe piaţă. Din păcate, acele zvonuri nu au fost confirmate de prea multe entităţi independente, iar cei de la iFixit, parţial, le-au dezminţit.

08:40 04.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video