Black Friday 2014: Cele mai bune telefoane la reducere acum

Black Friday 2014: Cele mai bune telefoane la reducere acum

Black Friday a început oficial la ora 00.00. Noi am aruncat un ochi peste reducerile aplicate până acum și am făcut o selecție a telefoanelor pe care merită să le luați în calcul de Black Friday 2014. 

telefoane black friday

Clickshop.ro, F64 și UTOK au dat startul sărbătorii reducerilor. Am urmărit cele trei site-uri și am selectat cele mai tari modele de smartphone pe care le puteți cumpăra la preț special.

Telefoane din oferta Black Friday de la Clickshop

oneplus one black friday
FOTO TechnoBuffalo

Samsung Galaxy S5 mini este un alt smartphone pe care să-l luați în seamă. Cei de la Clickshop îl au în ofertă la preț special. Smartphone-ul este versiunea mai mică a vârfului de gamă de la Samsung și se laudă cu un ecran de 4,5 inch HD, un procesor quad-core de 1,4 Ghz, o memorie RAM de 1,5 GB și camere foto de 8, respectiv 2,1 MP. Este și rezistent la apă, la fel ca fratele mai mare, și îl puteți cumpăra de aici.

Un telefon cu dimensiuni mari pentru cei cu buget limitat este Sony Xperia C3. Smartphone-ul are un ecran HD de 5,5 inch, un procesor quad-core de 1,2 Ghz, memorie RAM de 1 GB și rulează Android 4.4.2 KitKat. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5 MP.. Îl găsiți aici. 

HTC Desire 816 este un smartphone care nouă ne place. Cei de la HTC se pricep foarte bine la realizarea de smartphone-uri mid-range, iar 816 este exemplul perfect. Telefonul cu ecran HD de 5,5 inch are un procesor quad-core de 1,6 Ghz, 1,5 GB memorie RAM și camere foto de 13, respectiv 5 MP. Îl găsiți la ofertă aici.

Toate ofertele Clickshop.ro le puteți accesa aici

Telefoane din oferta Black Friday de la F64

samsung galaxy note 4 black friday

Motorola Moto G este un alt telefon care nu va dezamăgi. Moto G era inclus în categoria mid-range, iar Moto X în categoria high-end. În ciuda acestui fapt, Moto G a devenit cel mai bine vândut smartphone de la Motorola, în timp ce Moto X s-a bucurat de un succes limitat. Moto G avea un ecran de 4,5 inci cu o rezoluție 720p, 1GB RAM, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2GHz, o capacitate de stocare de 8 sau 16GB, în funcție de variantă și o baterie de 2.070mAh. Puteți cumpăra Moto G de aici.

OnePlus One este în oferta F64. Telefonul chinezesc este unul foarte dorit la nivel mondial, oferind performanțele unui smartphone vârf-de-gamă, dar având un preț mai scăzut. Vorbim despre un telefon cu ecran de 5,5 inch cu rezoluție full HD, care ascunde un procesor quad-core de 2,5 Ghz model Snapdragon 801, o memorie RAM de 3GB, spațiu de stocare de 64GB și o baterie de 3.100 mAh. Camerele foto sunt de 13, respectiv 5 MP.  Îl puteți cumpăra de aici.

Și Samsung Galaxy Note 4 are un preț special de Black Friday, la F64. Cel mai nou vârf de gamă al Samsung a fost denumit cel mai bun smartphone cu Android și se laudă cu un ecran QHD de 5,7 inch, memorie RAM de 3GB și un procesor cu opt nuclee. Smartphone-ul are o baterie de 3.220 mAh și camere foto de 16, respectiv 3,7 MP. Îl puteți cumpăra de aici.

Vedeți toate smartphone-urile din oferta de Black Friday de la F64

Telefoane din oferta Black Friday de la UTOK

Utok black friday

Integratorii români de la UTOK au și ei oferte speciale de Black Friday, toate smartphone-urile din gamă fiind reduse. Noi vă sfătuim să alegeți dintre modele cu specificații mai de top, pentru că acelea garantează o performanță mai bună. Puteți găsi oferta lor integrală aici.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: