Motorola Moto G este un smartphone foarte bun la un preţ accesibil [VIDEO]

Motorola Moto G este un smartphone foarte bun la un preţ accesibil [VIDEO]

După multe rânduri de speculaţii, cei de la Motorola au făcut în sfârşit efortul de a lansa oficial noul un urmaş al mai scumpului Moto X.

Motorola Moto G smartphone

Deşi se vehicula de mult lansarea  în această perioadă, este bine de ştiut că, cel puţin în SUA, evenimentul a avut loc şi, cu un pic de noroc, ar trebui să ajungă şi în această parte de ocean. În principiu, deşi majoritatea zvonurilor s-au confirmat şi nu avem parte de o supriză revoluţionară, nu trebuie să neglijăm specificaţiile oficiale care însoţesc această lansare.

Motorola Moto G este un smartphone cu un panou HD de 4,5 inci care se rezumă la o rezoluţie nativă 720p. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie între un SoC quad core la 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 şi 8 GB de memorie internă. Camera principală este de 5 megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat reuşeşte să nu fie ultimul lansat de Google. Momentan, vorbim doar de Android 4.3 Jelly Bean ce va fi upgradat în prima parte a anului 2014 la KitKat.

În SUA, noul terminal descris mai sus va avea un pret de 179 dolari pentru versiunea 8GB şi 199 dolari pentru o memorie internă de 16GB. Pe partea de particularizare a telefonului, vor fi disponibile nu mai puţin de 19 posibilităţi prin care să va personalizaţi spatele lui Moto G folosind nişte gadgeturi intitulate Motorola Shell, Flip Shells şi Grip Shells de diferite culori.

Partea de propagare a noului gadget pe mapamond se va desfăşura în etape. Iniţial, se va începe cu Brazilia, urmând ca anumite ţări europene, Canada şi Regatul Unit să beneficieze de acelaşi tratament în următoarele săptămâni. O mutarea interesantă, faţă de cum s-au întâmplat lucrurile până acum, constă în lansarea acestor telefoane în SUA şi India abia la începutul lui 2014.