Energie fara limite cu Solar Keyboard Folio pentru iPad

de: Cătălin Nițu
03 05. 2012

Saptamanile trecute Logitech anunta o tastatura wireless pentru iPad care poate sa ofere sase luni de utilizare la o singura incarcare. Ei bine, tot Logitech vine acum cu Solar Keyboard Folio tot pentru tableta celor de la Apple, care beneficiaza de energie nelimitata.

Aceasta se prezinta sub forma unei huse obisnuite care protejeaza tableta complet, in interiorul careia este atasata o tastatura completa. La exterior se gasesc panouri solare, care incarca bateria tastaturii Bluetooth de la orice sursa de lumina, fie naturala sau artificiala. In cazul in care planuiti sa va ascundeti cu iPad-ul intr-o grota neluminata, cu ajutorul acestui accesoriu incarcat la maxim puteti sa redactati pe iPad cate doua ore pe zi timp de doi ani.

Pe langa toate acestea, husa-tastatura include si magneti pentru a suplini rolul Smart Cover-ului oficial pentru iPad. Aceasta „trezeste” dispozitivul cand este inlaturata de pe display si activeaza modul Stand-By cand este pusa inapoi. Logitech promite ca noul Solar Keyboard Folio va veni in magazinele din Europa in cursul lunii mai, la un pret recomandat de 129 de euro.