CHESTII

Chestii e o categorie holistică în care vei regăsi toate acele articole cărora nu le-am găsit alt loc. Nu toate lucrurile din lume au un loc al lor și așa a apărut și această rubrică. Aici vor fi acele informații sezoniere, cum ar fi perioada pentru bacalaureat sau admitere la facultate. Tot aici vor fi fapte politice, făcute de politicienii zilei, pentru care nu le-am găsit mai potrivit altă categorie.

Curiozitățile și informațiile de aici acoperă o gamă largă de interese. Cel mai des sunt despre români și ce se întâmplă în România. Totuși, a devenit evident de-a lungul deceniilor că sunt evenimente globale care au impact semnificativ chiar și asupra noastră.

Chestii despre actualitate și schimbări

În categoria acestor chestii publicăm articole pe care le considerăm edificatoare în anumite domenii. Sunt prezentate știri din sport, social, economic, sănătate, guvernare și, uneori, politică. Unele sunt de tip breaking news. În secolul informației informația trebuie să circule repede. Altele sunt general valabile și răspund unor curiozități întâlnite de noi sau de alți cititori. Iar acele curiozități merită răspunsuri.

Nimeni nu știe totul despre tot, așa că nici noi n-avem pretenția asta cu rubrica Chestii. Societatea are însă mai multe de prezentat individului decât știri din tehnologie, entertainment, transport sau administrație locală și națională. Sperăm să găsești aici acele informații de care ai nevoie, dar și acele clarificări care îți pot completa cunoștințele.

Cel mai important e să ții pasul cu vremurilor, cu ce se întâmplă și dacă o știre te poate ajuta, ne-am bucura să o găsești aici.