16 nov. 2023 | 08:29

Sezonul doi din Wednesday este în lucru: Unde se filmează după ce i-au furat românii

ACTUALITATE
Sezonul doi din Wednesday este în lucru: Unde se filmează după ce i-au furat românii

Wednesday a fost un real succes global, după primul sezon filmat în România. Doar că tot noi am avut grijă să nu se întoarcă pentru cel de-al doilea sezon.

Unde se filmează al doilea sezon din Wednesday

Scriam aici de ce nu s-a mai filmat „Wednesday” în România și care e adevărul despre serialul de pe Netflix care ne-a pus pe harta turistică a lumii. Mai exact, filmările la serialul cu cea mai mohorâtă fată din lume au fost sistate după ce producătorii și-au dat seama că statul român încearcă să-i păcălească.

Serialul ”Wednesday” care o aduce în prim plan pe actrița Jenna Ortega a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, au confirmat producătorii, care au adăugat că filmările vor începe în luna aprilie a anului viitor, însă nu în România, ci în Irlanda.

Vezi și: Interviu savuros cu Victor Dorobanțu, Mână din „Wednesday”. Ce spune despre Jenna Ortega. „Cel mai apropiat mi-a fost Luis Guzman” VIDEO EXCLUSIV

“A fost incredibil să creăm un serial care a avut legătură cu oameni din întreaga lume. Suntem încântați să continuăm călătoria chinuită a lui Wednesday în sezonul doi”, au confirmat showrunnerii și producătorii executivi Alfred Gough și Miles Millar pentru Tudum.com.

“Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare din Nevermore. Trebuie doar să ne asigurăm că Wednesday nu a golit mai întâi piscina”.

Jenna Ortega se întoarce

Jenna Ortega se va întoarce, având în vedere că a jucat personajul titular din Familia Addams în primul sezon. Din punct de vedere tehnic, însă, Netflix nu a împărtășit nicio informație cu privire la actorii care se vor întoarce.

Vezi și: Cele mai așteptate seriale ale anului 2024. De la Squid Game și Stranger Things, la Wednesday și True Detective

Vezi și: INTERVIU Wednesday pe Netflix – Dumitrana Lupu, tânăra care a lucrat la noul serial despre Familia Addams

În primul sezon au jucat Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán în rolurile Morticia și, respectiv, Gomez Addams. Printre ceilalți membri ai distribuției s-au numărat Emma Myers, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen și, bineînțeles, Christina Ricci (miercuri din filmele din anii ’90).

Încă nu a fost anunțată nici o dată de lansare pentru sezonul al doilea, dar suntem siguri că serialul se va întoarce tot pe Netflix. Însă, din păcate, departe de România.