Când apare sezonul 2 din Wednesday, serialul care a făcut înconjurul lumii. S-a făcut anunțul

Când apare sezonul 2 din Wednesday, serialul care a făcut înconjurul lumii. S-a făcut anunțul
Când apare sezonul 2 din Wednesday

Când apare sezonul 2 din „Wednesday”? A trecut mai puțin de o lună de la premiera serialului ce a făcut înconjurul lumii, iar fanii așteptau cu nerăbdare vești despre viitorul producției Netflix. Anunțul a fost făcut recent. Cât vom mai avea de așteptat până o vom vedea din nou pe Jenna Ortega în rolul fiicei familiei Addams.

Când apare sezonul 2 din „Wednesday”?

Cu Tim Burton în scaunul regizorului și o distribuție de excepție, nu este nicio surpriză că „Wednesday” s-a bucurat de succes în rândul abonaților Netflix, însă puțini ar fi fi crezut că va avea cel mai bun debut al unui serial în limba engleză din istoria platformei de streaming.

Potrivit The Hollywood Reporter, cele opt episoade ale primului sezon au înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de difuzare, doborând recordul de 335 de ore deţinut de sezonul patru „Stranger Things”.

În aceste condiții, la nici o lună de la premieră, fanii cuceriți de noul univers Addams se întreabă deja când apare sezonul 2 din „Wednesday”. Se pare că vor mai avea ceva de așteptat. Potrivit informațiilor ce au apărut recent pe pagina „Upcoming Movies”, continuarea serialului ce a făcut înconjurul lumii ar fi programată pentru anul 2024.

„Season 2 of Wednesday is expected 2024!” –  „Sezonul 2 din „Wednesday” este așteptat în 2024” – a fost mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de un poster cu familia Addams și „Coming Soon”, în dreapta jos.

Reacțiile nu au întârziat să apară, fanii serialului nu au ezitat să își exprime dezamăgirea că vor avea de așteptat aproape doi ani: „Nu pot să cred, atât de târziu? / Vă rog, faceți cumva să apară în 2023, de Halloween / Este o perioadă foarte lungă de așteptare… / Abia aștept să o văd din nou pe Wednesday, e super dacă vom vedea mai multe scene din familia Addams / Iubesc acest serial, de-abia aștept continuarea”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Tim Burton, despre serialul – fenomen

Înainte ca serialul să aibă marea premieră pe Netflix, Tim Burton, cel care a semnat regia primelor patru episoade, a mărturisit că a simțit că scenariul a fost parcă scris pentru el.

„Simt că a fost scris pentru mine pentru că… m-am simţit ca ea când eram băiat la şcoală. Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, mi-e cunoscut… aşa că a fost foarte uşor să mă identific cu toate astea. Familia Addams a fost făcută foarte bine în moduri diferite. Îmi place ideea dea mă concentra pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă”, a declarat Burton pentru Reuters la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games din Italia.

Urmăriți Playtech.ro și pe