18 oct. 2023 | 08:48

Rick and Morty Sezonul 7: Unde îl poți vedea online subtitrat, schimbările din distribuție

ACTUALITATE
Rick and Morty Sezonul 7: Unde îl poți vedea online subtitrat, schimbările din distribuție

Toți fanii au așteptat cu sufletul la gură, iar după o perioadă îndelungată, seria animată Rick and Morty revine pe HBO Max. Vom putea urmări noile episoade săptămânal, la ora 18:00 a României.

Rick and Morty, disponibil acum pe HBO Max

Îl poți vedea chiar acum pe platforma de streaming, conform unui anunț oficial al HBO Max de pe pagina de Facebook.

Pregătirile pentru Rick and Morty Sezonul 7 sunt în plină desfășurare, dar atmosfera de acestă dată e un pic diferită. Niște schimbări au lovit show-ul, și acestea nu sunt doar legate de dezvoltarea personajelor sau a poveștii. Este vorba despre o restructurare semnificativă a echipei creative, un fenomen rar întâlnit la producții de acest calibru.

Vezi și Lecția dată de Rick & Morty fanilor care nu au înțeles nimic din spiritul animației, după ce aceștia au început să se comporte ca în „turmă”

Vezi și Cele mai nebunești teorii despre Rick and Morty pe care trebuie să le știi

Astfel, odată cu plecarea lui Justin Roiland, creatorul și star-ul principal al seriei, lucrurile s-au schimbat. Demiterea sa de către Adult Swim în 2023, în urma unor acuzații de abuz domestic, a scindat opinia publică și a atras atenția asupra întregii producții. Chiar dacă acuzațiile împotriva lui au fost ulterior retrase, valul de controversă încă îi afectează cariera.

Și efectele demiterii nu s-au limitat doar la Rick and Morty. Justin Roiland a fost retras și din alte proiecte, inclusiv din Solar Opposites și Koala Man. În încercarea de a depăși această situație neplăcută, echipele creative ale acestor seriale au început să facă schimbări, precum redistribuirea rolului principal din Solar Opposites, inițial deținut de Roiland.

Schimbări în distribuție

În ceea ce privește seria animată, se așteaptă ajustări semnificative în sezonul 7, inclusiv recrutarea a cel puțin unui nou actor pentru a asigura vocile lui Rick și Morty. În ciuda tuturor acestor schimbări și a atmosferei tensionate, Adult Swim a confirmat că serialul va continua.

Chiar și în absența unuia dintre persoanele principale în realizarea animației, acest sezon din serialul animat nu va avea vreo întârziere, având în jur de zece episoade.

Vezi și VIDEO „Rick and Morty” revin în toamnă cu sezonul 4

Vezi și Nebunia de joc video de la creatorul Rick and Morty mai întârzie: când se lansează High on Life

Chris Parnell, Spencer Grammer și Sarah Chalke sunt așteptați să-și reia rolurile ca membrii familiei Smith. Ce e cool e că Sarah Chalke îi dă viață nu doar lui Beth Smith, ci și lui Space Beth, o versiune cosmică a personajului. Nu știi niciodată când te lovește un twist de genul ăsta într-un serial ca acesta.