Lecția dată de Rick & Morty fanilor care nu au înțeles nimic din spiritul animației, după ce aceștia au început să se comporte ca în „turmă”

Lecția dată de Rick & Morty fanilor care nu au înțeles nimic din spiritul animației, după ce aceștia au început să se comporte ca în „turmă”

În timp ce Rick & Morty este unul dintre cele mai populare seriale de animație pentru adulți care rulează în prezent, cu o serie de spin-off de benzi desenate care oferă și mai mult conținut, unii fani ai seriei par să strice toată distracția, dovedindu-se „toxici”, în ceea ce privește elitismul necerut de care dau dovadă.

Cel mai recent exemplu în care Rick & Morty a avut un mare impact, în lumea reală, asupra fanilor săi, a venit atunci când McDonald’s a relansat Szechuan Sauce, după ce a fost prezentat în primul episod al sezonului 3.

La scurt timp, restaurantele McDonald’s au rămas fără sos, ceea ce a dus la o serie de videoclipuri de pe rețelele de socializare în care fanii pot fi văzuți cum devin agresivi cu angajații, în ciuda deselor încercări ale animației de a promova un alt tip de gândire și comportament.

Rick & Morty încearcă, poate prea subtil, să le arate fanilor „toxici” că au luat-o pe căi greșite

În Rick & Morty: Corporate Assets, Morty semnează, fără a primi acordul lui Rick, cu o corporație intergalatică care, ulterior, inundă piața cu conținut și marfă Rick și Morty. Astfel, Rick și Morty devin proprii lor omologi fictivi după ce sunt introduși într-o carte de benzi desenate.

În efortul de a scăpa, Rick își folosește influența din lumea fictivă pentru a crea o provocare pe rețelele sociale, cunoscută sub numele de „Rick and Morty Challenge”. Parametrii provocării sunt să cumpări bețișoare strălucitoare Rick și Morty, să le deschizi și să bei lichidul din interior, apoi să postezi videoclipul pe rețelele de socializare.

Fanii nu știu că lichidul este, de fapt, fluid portal pentru ca Rick și Morty să poată ieși din încurcătură. Din păcate, creația portalului distruge complet ventilatorul din interior, dar lui Rick nu pare să-i pese prea mult de acel aspect al planului său.

În această poveste, Rick se bazează literalmente pe faptul că fanii săi din lumea reală vor face orice prostie le dictează el, iar eforturile lui par să fie încununate cu succes.

Episodul, în sine, vrea să tragă un semnal de alarmă și avertizează în legătură cu naivitatea fanilor, cu toate că, în acest caz, dat fiind scenariul serialului animat, ei ar trebui să facă parte dintr-o categorie selectă, din punct de vedere intelectual.

Citește și: