Când toți îl evită pe Will Smith, el vrea să-i regizeze filmul biografic: cine este vedeta care vrea să colaboreze cu „persona non grata”

Când toți îl evită pe Will Smith, el vrea să-i regizeze filmul biografic: cine este vedeta care vrea să colaboreze cu „persona non grata”

Lewis Hamilton nu prea are success în startul de sezon de Formula 1. Monopostul Mercedes este departe de concurența reprezentantă de Ferarri și RedBull. Cu toate astea, vedeta are planuri mari, dar în plan cinematografic.

Într-un context delicat pentru celebrul actor, când toată lumea pare că se debarasează de el, după incidentul de la Oscaruri, Hamilton l-a felicitat pe Smith pentru filmul King Richard. Datorită acestei pelicule, Will a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor – el îl interpretează pe Richard, tatăl surorilor Venus și Serena Williams.

Lewis Hamilton este încântat de munca făcută de Will Smith și a declarat că i-ar plăcea să lucreze pe ceva asemănător cu celebrul actor American, conform MotorSport.com.

„Poveștile sunt acolo pentru a putea fi spuse. Sunt atâtea de învățat din ele. Totul a început dormind pe canapeaua din apartamentul tatălui meu. În spatele fiecărei persoane de succes se află cineva. Înțeleg asta foarte bine pentru că am o familie grozavă. Nu știu unde aș fi fost astăzi fără ei”, a spus Lewis Hamilton.

Will Smith pierde contracte

El este de părere că „Regele Richard” este un film din care familiile în general pot învăța multe lucruri pozitive. Pilotul celor de la Mercedes spune că se vede făcând ceva „asemănător”. El plănuiește astfel un film regizat de Will Smith, având ca subiect viața pilotului în vârstă de 37 de ani.

În același timp, Netflix și Sony nu-l mai vor pe Will Smith, după scandalul de la premiile Oscar 2022, eveniment care a făcut turul planetei mai rapid ca războiul din Ucraina. Mai exact, Sony și Netflix au suspendat producția anumitor filme în care ar fi trebuit să joace Will Smith, după ce acesta l-a pocnit pe Chris Rock, la gala premiilor Oscar de anul acesta.

Înainte de scandal, Netflix se afla în plin proces de căutare al unui regizor nou pentru filmul „Fast and Loose”, peliculă în care ar fi trebuit să joace și actorul Will Smith. Acesta ar fi urmat să interpreteze rolul unui șef mafiot care, în paralel, se confruntă cu o problemă de memorie. Netflix nu a dorit să comenteze decizia de a renunța la producție.

Citește și: