Premiile Oscar 2022, ca un ring de box: motivul pentru care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, în direct, la gală

Premiile Oscar 2022, ca un ring de box: motivul pentru care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, în direct, la gală

Gala cu numărul 94 a premiilor Oscar s-a desfășurat aseară, la Los Angeles, și l-a avut în centrul atenției pe actorul Will Smith.

Înainte de toate, trebuie menționat că Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, datorită rolului jucat în pelicula „King Richard”, structurat în jurul vieții tatălui tenismenelor Venus și Serena Williams.

Cu toate astea, numele lui Smith va fi veșnic legat de cea de-a 94-a ediție a Oscarurilor, însă nu neaparat din motivele evidente.

Gluma lui Chris Rock l-a înfuriat pe Will Smith

În încercarea de a fi amuzant, Chris Rock a spus, la un moment dat, că soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, ar semăna cu GI Jane 2, din pricina faptului că actrița este rasă pe cap.

Cu toate că, cel puțin inițial, Will Smith a schițat un oarecare zâmbet, nu a durat mult până când actorul a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, în direct, spunându-i, mai apoi: „Evită să folosești numele soției mele” (traducere aproximativă).

Ulterior, Chris Rock a comentat: „Will Smith mi-a dat una de mi-au sărit capacele”.

Jada Pinkett Smith a mărturisit, în 2018, că suferă de alopecie, boală care îi face părul să cadă. Actrița a vorbit deschis despre asta, publicând, la un moment dat, și un clip scurt pe Instagram:

Momentul în care Will Smith îl pocnește pe Chris Rock pentru gluma sa nepotrivită adresată soției sale va rămâne, fără îndoială, în memoria colectivă a Oscarurilor.

Ce-i drept, există suspiciuni că evenimentul ar fi fost, într-o oarecare măsură, regizat. Cu toate astea, trebuie să recunoaștem că, în cazul în care este așa, Will Smith își merită pe deplin premiul pentru cel mai bun actor, de vreme ce supărarea sa părea una cât se poate de reală.

Urmărește aici momentul în care Smith îl pocnește pe Rock, la gala premiilor Oscar 2022.

Citește și: