11 ian. 2022 | 15:35

Când se va lansa seria Galaxy S22, cea mai așteptată de fanii Samsung: în sfârșit, mai e foarte puțin

ACTUALITATE
Când se va lansa seria Galaxy S22, cea mai așteptată de fanii Samsung: în sfârșit, mai e foarte puțin

Samsung va anunța seria Galaxy S22 pe 8 februarie. Anunțul vine direct din Coreea de Sud.

Având în vedere scurgerile de informații extinse din ultimele luni, știm deja la ce să ne așteptăm de la trio-ul Galaxy S22 în ceea ce privește caracteristicile și hardware-ul.

Știam deja, de asemenea, că vine în februarie, dar data exactă a fost un mister până acum. Acum, un nou raport din Coreea de Sud sugerează că evenimentul va avea loc la începutul lunii viitoare și cu câteva săptămâni înainte de începerea MWC 2022.

Samsung prezintă seria Galaxy S22 pe 8 februarie

Raportul care vine direct de la DDaily din Coreea, conform GSMArena.ro, spune că anunțul va avea loc pe 8 februarie. Mai mult, aflăm că precomenzile vor începe o zi după, iar livrările efective vor începe pe 24 februarie.

Așadar, mai e foarte puțin până când se lansează noile telefoane de top din portofoliul Samsung, seria Galaxy S22, cu S22 Ultra, S22+ și versiunea standard. Imagini ce par autentice au început însă deja să circule pe internet.

Cei de la MobileFun au depus un efort deosebit pentru a crea câteva carcase de Galaxy S22, pornind de la zvonurile și speculațiile care circulă pe internet. Acestea arată cât se poate de verosimil și te ajută să-ți formezi o părere despre particularitățile de design ale noilor telefoane cu ajutorul cărora sud-coreenii speră să concureze cu succesul incomensurabil al iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max și 13 mini.

De asemenea, publicația LetsGoDigital se pare că a reușit să pună mâna pe un poster oficial de lansare cu noile Galaxy S22. În afișul de aici poți vedea Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra.

Cu această ocazie, avem și confirmarea că S22 Ultra va fi disponibil cu un S Pen, pentru a înlocui în mentalul colectiv linia Galaxy Note care, cel mai probabil, va fi dispărut pentru totdeauna. Ca un detaliu destul de trist, atât S22, cât și S22+ vor avea o diferență de nivel la camere similară cu cea de la S21. În cazul Samsung Galaxy S22 Ultra, aceasta pare un pic mai discretă.