Samsung Galaxy S22 Ultra, aproape gata: cum arată și când se lansează noile telefoane

Samsung Galaxy S22 Ultra, aproape gata: cum arată și când se lansează noile telefoane

Mai sunt câteva săptămâni până când se lansează noile telefoane de top din portofoliul Samsung, seria Galaxy S22, cu S22 Ultra, S22+ și versiunea standard. Imagini ce par autentice au început însă deja să circule pe internet.

Cei de la MobileFun au depus un efort deosebit pentru a crea în ultimele zile câteva carcase de Galaxy S22, pornind de la zvonurile și speculațiile care circulă pe internet. Acestea arată cât se poate de verosimil și te ajută să-ți formezi o părere despre particularitățile de design ale noilor telefoane cu ajutorul cărora sud-coreenii speră să concureze cu succesul incomensurabil al iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max și 13 mini.

Tot în această săptămână, publicația LetsGoDigital se pare că a reușit să pună mâna pe un poster oficial de lansare cu noile Galaxy S22. În afișul de mai jos poți vedea Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Cu această ocazie, avem și confirmarea că S22 Ultra va fi disponibil cu un S Pen, pentru a înlocui în mentalul colectiv linia Galaxy Note care, cel mai probabil, va fi dispărut pentru totdeauna. Ca un detaliu destul de trist, atât S22, cât și S22+ vor avea o diferență de nivel la camere similară cu cea de la S21. În cazul Samsung Galaxy S22 Ultra, aceasta pare un pic mai discretă.

Ce știm despre Galaxy S22 și S22 Ultra

Nu știm exact dacă stylusul S Pen va fi livrat împreună cu S22 Ultra sau dacă va avea un locaș dedicat în carcasa telefonului, dar este improbabil să fie inclus atât de ostentativ într-un afiș, dacă nu va face parte integrantă din noul smartphone de top al sud-coreenilor.

În ceea ce privește celelalte detalii despre noile aparate, știm că Galaxy S22 se va ascunde în spatele unui panou de 6,06 inci, în timp ce S22+ va fi un pic mai mare, integrând un panou de 6,55 inci. Cel mai mare va fi Galaxy S22 Ultra care s-ar putea chiar să depășească valoarea vehiculată de 6,8 inci.

gsmarena_001

Citește și: