De ce se înghesuie românii la Free Guy, noua comedie cu Ryan Reynolds

De ce se înghesuie românii la Free Guy, noua comedie cu Ryan Reynolds

Dacă nu știi ce film să vezi la cinema, am o recomandare pentru tine. Iată de ce se duc românii la Free Guy, cu Ryan Reynolds.

Comedia SF „Free Guy”, cu Ryan Reynolds și Jodie Comer în rolurile principale, s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Filmul regizat de Shawn Levy spune povestea unui funcționar de bancă ce descoperă că este, de fapt, un personaj într-un joc video brutal.

Producția Disney și 20th Century Studios, cu buget de peste o sută de milioane de dolari, a generat, în al doilea weekend de la premiera românească, încasări de 329.175 de lei, potrivit cifrelor prezentate de Profit.ro.

Free Guy e pe primul loc în box office-ul de la noi

Din distribuție mai fac parte Taika Waititi, Lil Rel Howery și Channing Tatum, iar Tina Fey, Hugh Jackman și Dwayne Johnson și-au împrumutat vocile. Recent, actorul Ryan Reynolds și regizorul Shawn Levy au dezvăluit că Disney își dorește o continuare pentru această producție.

Animația „Patrula cățelușilor: Filmul/Paw Patrol: The Movie”, bazată pe serialul de televiziune cu același nume, a debutat pe poziția secundă cu 14.856 de spectatori și încasări de 296.251 de lei. Un alt lungmetraj de animație, „Luca”, producție Disney pentru care și-au împrumutat vocile, între alții, Jacob Tremblay și Maya Rudolph, s-a menținut pe locul al treilea.

În al șaselea weekend de la premieră, filmul a obținut încasări de 164.000 de lei. Filmul de aventuri „Croazieră în junglă/ Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt în rolurile principale, și-a păstrat, de asemenea, locul obținut în urmă cu o săptămână, al patrulea, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 147.570 de lei.

„Casa nopții/The Night House”, thriller horror semnat de David Bruckner, a debutat pe locul al cincilea cu încasări de 141.636 de lei. Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmul fantasy „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă/The Suicide Squad”, lungmetrajul SF „Reminiscențele trecutului/Reminiscence”, comedia franceză „A-nnebunit bunica! 2/C’est quoi ce papy?!”, filmul de acțiune „Furios și iute 9/Fast & Furious 9” și de filmul horror „Noaptea judecății eterne/The Forever Purge”.