25 ian. 2019 | 13:30

Ce specificații va avea noul telefon Google Pixel cu Android Q

ACTUALITATE
Ce specificații va avea noul telefon Google Pixel cu Android Q

Noua serie de telefoane Pixel a apărut toamna trecută și se zvonește și de apariția unei versiuni mai ieftine, Pixel 3 Lite. Însă acum ai început să apară informații despre Google Pixel 4.

Doar pentru că au trecut doar câteva luni de la apariția Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, asta nu înseamnă că gigantul american nu lucrează deja la noul flagship, Pixel 4.

Știm asta pentru că au apărut câteva informații despre următorul telefon, nume de cod Coral, pe site-ul de benchmarking Geekbench. Rezultatele îți arată cam la ce să te aștepți de la Google Pixel 4.

Nu este de neașteptat ca astfel de informații să apară pe Geekbench deoarece producătorii își testează produsele. Este de așteptat ca dispozitivul să fie un prototip pentru Pixel 4. Dispozitivul va avea noul procesor Snapdragon 855 și telefonul va veni cu noul sistem de operare al Google, Android Q.

Google lucrează la noua versiune a Android, care încă nu a primit numele unui desert, dar mai este timp deoarece lansarea acestuia ar trebui să aibă loc cândva în august-septembrie 2019.

Pe lângă un procesor mai bun, Pixel 4 are și mai multă memorie RAM, 6 GB față de cei 4 GB, regăsiți în Pixel 3 și 3 XL. Este o îmbunătățire binevenită, mai ales în condițiile în care alte telefoane se laudă cu 8 GB, 10 GB sau chiar 12 GB memorie RAM.

Telefonul Google Coral a obținut un scor de 3.296 de puncte la categoria Single Core și 9235 la categoria Multi-Core. Este un scor mic, dar nu ar trebui să te alarmezi pentru că telefonul încă se află în dezvoltare și lucrurile se vor mai schimba, altele se vor schimba și performanța va fi optimizată înainte ca telefonul să fie lansat în octombrie anul acesta.

Până atunci este mai probabil să vedem versiunea Lite a Google Pixel 3. Modelul Pixel 3 Lite ar trebui să aibă Snapdragon 670, 4 GB de RAM și 32 GB de stocare, cel puțin.