30 oct. 2018 | 09:48

Google Pixel 3 XL are cea mai stupidă eroare pe care ai văzut vreodată

ACTUALITATE
Google Pixel 3 XL are cea mai stupidă eroare pe care ai văzut vreodată

Mai mulți posesori de Google Pixel 3 XL au început să se plângă online în legătură cu o a doua crestătură ce a apărut pe ecranul telefonui și pare să fie un bug cât se poate de deranjant.

Crestăturile pe ecranele telefoanelor au devenit un standard în industrie, de când Apple a decis să le integreze pe iPhone X în 2017. Din acel moment, au fost adoptate de majoritatea producătorilor chinezi de mobile, dar și de creatori occidentali precum Google.

Doar Samsung a reușit să lupte împotriva curentului, dar motivația s-ar putea să aibă legătură cu campania foarte agresivă împotriva gigantului din Cupertino de acum aproximativ un an. Cu alte cuvinte, nu sud coreenii nu mai pot adopta o particularitate de design după ce au ironizat-o intens.

Crestăturile pe mobile vin într-o varietate semnificativă de forme și grosimi. Gadgeturi precum recent anunțatul OnePlus 6T au optat pentru o variantă de picătură sau strop de rouă, după cum îi zic americanii. În cazul Google Pixel 3 XL, crestătura este una semnificativ mai groasă și deranjantă.

Din acest motiv, în momentul în care a început să apară de mai multe ori pe ecranele unor telefoane de top de la Google, dezamăgirea utilizatorilor a fost semnificativă.

Este evident pentru toată lumea că cea de a doua crestătură este o problemă de software, dar asta nu reprezintă o veste îmbucurătoare pentru cei care nu-și pot utiliza prețiosul gadget în condiții optime. Situația neplăcută a început să ia amploare în ultimele zile pe rețelele de socializare și este greu de apreciat când se va remediat printr-o actualizare din partea Google.

În plus, mulți dintre cei care s-au confruntat cu această situație au confirmat că, după ce îți închizi și îți deschizi forțat telefonul, problema se rezolvă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele