Samsung Galaxy S10 X 5G ar putea fi o adevărată bestie

Samsung Galaxy S10 X 5G ar putea fi o adevărată bestie

Samsung Galaxy S10 X 5G are șanse mari să fie un adevărat monstru în materie de telefoane, dacă ne luăm după ultimele informații.

Adăugarea unui modem 5G în telefoane va crește semnificativ prețul acestora, dar asta nu pare să fie o problemă pentru Samsung. Producătorul sud-coreean vrea să introducă o mulțime de specificații de top pe acesta. Fără doar și poate, smartphone-ul va avea un preț cu adevărat premium.

Momentan, adăugarea funcțiilor 5G pe telefon nu e chiar atât de impresionantă, mai ales că rețelele de acest fel încă nu sunt gata. Unele vor fi lansate anul acesta, dar la nivel restrâns, iar în România sigur vom avea de așteptat mai mult. Restul specificațiilor, însă, sunt extrem de intrigante.

Astfel, Samsung Galaxy S10 X 5G ar avea până la 12 GB de memorie RAM, în vreme ce spațiul de stocare va ajunge și el la până la 1TB, iar aici vorbim doar de stocarea internă.

Galaxy S10 X 5G ar trebui să urmeze modelul lui Galaxy A9 (2019) și să îți ofere un aranjament de patru camere foto principale, alături de două pentru selfie-uri. La interior, telefonul va avea o baterie de 5.000 mAh.

Toate acestea, alături de ecranul de 6,7 inci, de tip Super AMOLED, dar și senzorul ultrasonic de amprentă integrat în ecran, vor crește semnificativ prețul telefonului. Astfel, ai putea să scoți din buzunar cel puțin 1.600 de dolari dacă vrei acest model de telefon.

Din fericire, vei putea alege și unul din celelalte modele, ale căror prețuri ar trebui să înceapă de la 715 dolari, pentru varianta Lite.

După prezentarea de pe 20 februarie, telefoanele cu conexiune clasică ar trebui să ajungă pe piață pe 8 martie, iar varianta 5G ar urma să fie disponibilă de pe 29 martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: