Samsung Galaxy S10 apare într-un test de performanţă: cum se compară cu iPhone XS

Samsung Galaxy S10 apare într-un test de performanţă: cum se compară cu iPhone XS

După ce modelul S10 Plus a apărut, recent, în teste de benchmark, era și rândul modelului normal de Samsung Galaxy S10 să apară într-un test similar.

Telefoanele Galaxy S10 au început să apară pe internet în teste de benchmark, iar rezultatele de la Geekbench sunt destul de interesante. Viitorul S10, cu modelul SM-G973N, a apărut într-un astfel de test, iar cifrele rezultate sunt bune, însă nu chiar atât de bune.

Modelul testat este cu procesor Exynos 9820, alături de 6 GB de memorie RAM. În performanță single-core, procesorul a reușit să obțină 4.382 puncte, în timp ce performanța multi-core duce scorul la 9.570 de puncte.  Probabil că, odată ce software-ul final este disponibil, cifrele multi-core vor ajunge mai aproape de scorul de 10.000 de puncte.

Exynos 9820, fabricat pe procesul de 8 nm, pare că nu are șanse să treacă în fața lui A12 Bionic. Procesorul produs de către Apple este fabricat pe procesul de 7 nm.

samsung galaxy s10 benchmark

În paralel, Samsung Galaxy S10 Lite a obținut 1.986 de puncte de performanță pe un singur nucleu și 6.266 de puncte de performanță în modul multi-core. Scorurile sunt destul de mici pentru telefonul care se vrea a fi S10, așa că singura concluzie rezonabilă pe care o putem trage e că sistemul este departe de a fi optimizat. Scorurile actuale n-ar trebui luate drept indicație pentru performanțele reale ale telefonului.

Conform lui Max Weinbach, de la XDA, S10 va avea un design mai apropiat de Note 9decât de S9. Probabil cele mai intrigante for fi aranjamentele camerei foto. Camera ”normală” va fi una de 12 MP și f/1.5-2.4, de tip wide-angle. Camera secundară va avea 16 MP și f/1.9 și va fi de tip ultra-wide angle, cu unghi de vizualizare de 123 de grade. Va exista și o a treia cameră, pentru Samsung Galaxy S10 Plus. Aici vorbim despre o cameră telefoto, cu senzor de 13 megapixeli.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: