Samsung Galaxy Note 9 apare în noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy Note 9 apare în noi imagini neoficiale
Daniel Ștefan
Daniel Ștefan
18:25 23.07.2018

Samsung Galaxy Note 9 a fost dezvăluit din nou, în alte imagini pe internet, iar acestea îți oferă mai multe detalii despre viitorul telefon.

Mai e puțin până la lansarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 9 și, prin urmare, imaginile cu noul telefon distribuite pe internet se apropie tot mai mult de realitate și devin mai credibile.

Teoretic, Note 9 n-ar trebui să fie surprinzător pentru că va avea un design asemănător cu al lui Note 8. Doar prin specificații va fi diferit, iar utilizatorii fideli Samsung au mari așteptări de la el.

Dacă și tu te numeri printre cei care așteaptă cu nerăbdare noul Note 9, acordă puțină atenție imaginilor de mai jos, pentru a-ți face o idee despre designul telefonului.

samsung galaxy note 9

Aceste imagini dezvăluie partea frontală a lui Galaxy Note 9, dar și partea din spate. Fotografiile nu oferă decât imagini trunchiate ale dispozitivului, dar tot îți poți da seama cum va arăta noul gadget al sud-coreenilor. Și nu-i rău deloc.

Ignoră reflexia lustrei pe ecranul și spatele telefonului. Totuși, în cea de-a doua imagine, reflexia este utilă deoarece ne dăm seama că suprafața de pe spate va fi una (tot) lucioasă, elegantă și modernă.

În prima imagine, poți observa un ecran foarte mare, cu margini laterale extrem de înguste și lipsa crestăturii/bretonului în partea de sus a displayului. Samsung a preferat să nu copieze nici de această dată designul lui iPhone X și ar putea fi un avantaj. Același lucru ar trebui să fie valabil și în partea de jos a dispozitivului, care nu se vede în această imagine, dar a fost dezvăluit în fotografiile anterioare. “Bărbia” este și ea destul de îngustă, ceea înseamnă că Galaxy Note 9 va avea un ecran imens.

Pe spate, se vede că Samsung a făcut o mică modificare foarte utilă, în ceea ce privește locul senzorului de amprentă, pe care l-a poziționat sub camerele foto principale. Dispune, așadar, de o cameră foto principală duală, plasată alături de bliț și de senzorul care-ți măsoară tensiunea arterială, toate poziționate pe o grilă orizontală.

Așteptările sunt mari de la Samsung Galaxy Note 9, mai ales în ceea ce privește performanțele camerei foto, despre care se crede că va fi aproape la fel de bună precum cea de la Galaxy S9 și S9 Plus.

O caracteristică ce-l va diferenția de S9 este acel stilou, care acum va fi echipat și cu terminal Bluetooth, dar mă îndoiesc că îi va găsi cineva o utilitate în condiții de utilizare zilnică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: GSMarena